ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ο Θανάσης Παιδής μαζί με τους Κοπατσαραίους της Ελασσόνας

Ο Θανάσης Παιδής μαζί με τους Κοπατσαραίους της Ελασσόνας


Στην εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Κοπατσαραίων Επαρχίας Ελασσόνας παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής, όπου είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί με πολλούς συμπατριώτες. 

Κατάμεστη η αίθουσα που φιλοξένησε τον χορό, καταδεικνύοντας τη δυναμική που έχει ένας από τους πιο δραστήριους Συλλόγους της περιοχής. Άλλωστε σε κάθε κάλεσμά του ανταποκρίνονται τόσο οι κοπατσαραίοι, όσο και οι φίλοι τους. 

Οι παρευρισκόμενοι, στην αρχή της εκδήλωσης, καταχειροκρότησαν την εμφάνιση χορευτικών τμημάτων από τους Συλλόγους Συκέας, Ακαδημίας Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας και Κοπατσαραίων που έδωσαν το δικό τους μήνυμα για την απήχηση που έχουν στις ημέρες μας οι παραδόσεις. 

[ads-post]

Πάντα κοντά στους συλλόγους ο Θανάσης Παιδής μίλησε με θερμά λόγια για τον Σύλλογο Κοπατσαραίων Επαρχίας Ελασσόνας επισημαίνοντας, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στα μέλη του Συλλόγου και να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης. Η παρουσία των νέων σ’ αυτές τις δράσεις μας γεμίζει με ελπίδα, καθώς αποδεικνύεται ότι ερχόμαστε από μακριά και μπορούμε να συνεχίσουμε με αισιοδοξία την πορεία μας στο μέλλον. Εμείς, από την πλευράς μας, στηρίζουμε με συνέπεια την Παράδοση, τον Πολιτισμό και τους φορείς που εργάζονται για τη διατήρησή τους» τόνισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.






















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια