ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Αυτοί είναι οι 10 καλλιτέχνες του φετινού YFSF (ΦΩΤΟ)


Από την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 20:45 τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας επιστρέφουν στο τελευταίας τεχνολογίας stage του «Your Face Sounds Familiar».


Οι δέκα ταλαντούχοι καλλιτέχνες του φετινού σόου – Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη,  Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη,  Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος,   Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης – ετοιμάζονται πυρετωδώς για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μεταμφιεστούν σε κάθε θρύλο και δημιουργό, σύμφωνα με την απόφαση του απρόβλεπτου buzzer.


Ας τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μαζί με τους φορείς που θα υποστηρίξουν:


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ


ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» (Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες): Είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο πιστοποιημένο ως φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κοινωνικής φροντίδας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Απευθύνεται σε άτομα με νοητική υστέρηση, διαταραχές αυτιστικού φάσματος και σύνδρομο Down. Ο βασικότερος στόχος είναι η δημιουργία στέγης για άτομα με αναπηρίες. Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς Ατόμων με Αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες.


ΕΥΡΥΔΙΚΗ


ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων) Κύπρος: Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός  οργανισμός, που επιτελεί από το 1986 ένα σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, στοχεύοντας με τις δράσεις του και τις υπηρεσίες του στον άνθρωπο με εμπειρία καρκίνου και στην οικογένεια του καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ


Κέντρο βρεφών «H Μητέρα»: Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» αποτελεί ένα από τους κύριους  φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα. Φροντίζει τις γυναίκες που είναι μόνες τους σε μια εγκυμοσύνη χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, χωρίς σύντροφο και χρειάζονται προστασία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Παρέχει επίσης στέγη σε παιδιά που χρειάζεται να ζήσουν για λίγο, πολύ ή μόνιμα μακριά από την οικογένεια τους.


ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ


Κιβωτός του Κόσμου: Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Παρέχει σχολές γονέων, ψυχολογική και νομική στήριξη σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, στήριξη σε τρόφιμα και σε είδη ρουχισμού, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού.


ΔΑΝΑΗ ΛΟΥΚΑΚΗ


«Ορίζοντας» – Χανιά, Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης: Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» ιδρύθηκε το 2004. Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογος, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια του εθελοντισμού, χωρίς κρατική επιχορήγηση. Παρέχει οικονομική, υλική και ηθική στήριξη ασθενών που πάσχουν από καρκίνο, φιλοξενία ασθενών και των συνοδών τους σε ξενώνες του «Ορίζοντα» στην Αθήνα, δωρεά συστήματος ψύξης κατά της αλωπεκίας για ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία στο Γεν. Νοσοκομείο Χανίων «Αγ.Γεώργιος». Επίσης κάνει καταγραφή υποψήφιων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ενημέρωση ενδιαφερόμενων για δωρεά ομφαλικών βλαστοκυττάρων, συλλογή δωρεών μαλλιών και διοργάνωση εκδηλώσεων (πολιτιστικών, ενημερωτικών, αθλητικών) και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΑΓΚΙΕ


ΚΜΟΠ (Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού): Είναι ένας φορέας παροχής κοινωνικής φροντίδας που έχει εστιάσει στην προώθηση στην απασχόληση ευπαθών κοινωνικά ομάδων, αναλαμβάνοντας σειρά δράσεων δημιουργίας θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα σε όλη τη χώρα, υποστηρίζοντας περίπου 5.000 ωφελούμενους. Παράλληλα, συμμετέχει σε περισσότερα από 25 Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, με έναν αριθμό ωφελουμένων που ξεπερνά τους 1.500. Τέλος, έχει ξεκινήσει η λειτουργία μιας μονάδας στήριξης γυναικών Ρομά στην Αττική, με τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.


[ads-post] 


ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ


«Μέλισσα» Ορφανοτροφείο: Είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, με αντικείμενο την παιδική προστασία για κορίτσια. Εποπτεύεται από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Θεσσαλονίκης και επιχορηγείται κατά ένα μικρό ποσοστό από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Προσφέρει φροντίδα και προστασία σε παιδιά που τα στερήθηκαν. Ιδρύθηκε και λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1921, δίνοντας καθημερινό αγώνα για να συνεχίσει να στέκεται δίπλα σε εκείνα τα παιδιά που τον έχουν ανάγκη.


ΤΑΝΙΑ ΜΠΡΕΑΖΟΥ


SGS (Save a Greek Stray): Eίναι μία φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων. Η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.


ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ


Sofia Foundation For Children Κύπρος : Tο ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» ιδρύθηκε το 2008 από Κύπριους εθελοντές με στόχο να συμβάλει στη καταπολέμηση της φτώχειας και των συνεπειών της, κυρίως σε ότι αφορά την πιο ευαίσθητη από τις κοινωνικές ομάδες, τα παιδιά.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ


WWF (World Wildlife Fund): Το WWF Ελλάς είναι το ελληνικό τμήμα της διεθνούς περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF – World Wide Fund for nature. Με περισσότερους από 5.000.000 υποστηρικτές παγκοσμίως, το WWF έχει ενεργή παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες. Στόχοι της οργάνωσης είναι η διατήρηση της βιοποικιλότητας του πλανήτη, η διασφάλιση της βιώσιμης χρήσης των ανανεώσιμων φυσικών πόρων και η προώθηση της μείωσης της ρύπανσης και της σπάταλης κατανάλωσης.


Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.








Πηγή: dailymedia.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια