ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Οι 5 τύποι γυναικών που θα συναντήσεις στα μπουζούκια!


Οι λάτρεις των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης γνωρίζουν καλά πως μια βραδιά στα μπουζούκια εκτός από τα δεκάδες λαϊκά άσματα, τους τόνους γαρύφαλλα και το άφθονο ποτό, έχει και κάτι ακόμα να σου προσφέρει: Tη θέα κάθε είδους γυναίκας που περνά από το μυαλό σου.

Οι κατηγορίες των γυναικών που θα συναντήσεις στα μπουζούκια είναι πολλές. Ωστόσο, 5 από αυτές μπορούν δικαίως να χαρακτηριστούν ως οι χειρότερες όλων…


Η wanna be τραγουδίστρια

Είναι αυτή που θα κάνει πιο grande εμφάνιση ακόμα και από την τραγουδίστρια που φιγουράρει στην αφίσα ως πρώτο γυναικείο όνομα.

Βαμμένη, ντυμένη, προσπαθώντας να ισορροπήσει πάνω σε τουλάχιστον 12 πόντους τακούνι, φορά τα πάντα στην υπερβολή τους και δε διστάζει να περάσει και μια βόλτα από την πίστα, προκειμένου να τη δει όλο το μαγαζί.

Στο 90% των περιπτώσεων, αγγίζει τα όρια του κιτς. Υπάρχει και χειρότερο όμως: το ύφος «εγώ είμαι κι άλλη καμία».


Η «εγώ είμαι του έντεχνου»

Ίσως το πιο μισητό είδος γυναίκας που κάνει την εμφάνισή του στα μπουζούκια. Η κυρία (;) αυτή δεν ακούει λαϊκά τραγούδια, γνωρίζει μόνο τα πρώτα ονόματα (κι αυτό γιατί «όποιο κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό κι αν ανοίξεις θα πέσεις πάνω τους») και αναγκάστηκε να δώσει το παρών «έτσι, για να μην χαλάσει την παρέα». Είναι άλλωστε του… ποιοτικού.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι το δεύτερο λαϊκό πρόγραμμα όπου βγαίνει ο πραγματικός εαυτός της και δε μπορείς να την κατεβάσεις από τα τραπέζια μέχρι να σταματήσουν τα όργανα.

Ως δια μαγείας, ξέρει όλα τα τραγούδια, τραγουδά όλους τους στίχους, ξέρει κάθε καλλιτέχνη και όταν μετά το τέλος της βραδιάς τη ρωτήσεις για τα περί του ξεσαλώματός της, σου απαντά με περίσσιο θράσος «ε, είπα να το διασκεδάσω αφού με φέρατε που με φέρατε». Και έτσι ξαφνικά, όλοι φέραμε κάποια στο μυαλό μας…


H «συνοδεύομαι»

Πρόκειται για τη γυναίκα που θα φτάσει στο μαγαζί μαζί με τον σύντροφό της και δε σταματήσει να δείχνει με κάθε δυνατό τρόπο πως… συνοδεύεται. Το ζευγάρι αυτό σπανίως είναι η ψυχή της παρέας, καθώς μέχρι και οι φίλοι τους τούς θεωρούν παράδειγμα προς αποφυγή.

Η γυναίκα αυτή είναι καθ’ όλη τη διάρκεια κολλημένη πάνω στον έρημο το συνοδό της και δε σταματά να κοιτά προς κάθε πιθανή κατεύθυνση μήπως και εντοπίσει κάποια που θα τολμήσει να τον κοιτάξει. Τουλάχιστον αστείο.

[ads-post] 

Η λάτρης του XXS

Δεν πα να είναι 85 κιλά; Το XXS θέλει; Το XXS θα φορέσει. Ακόμα κι αν δε χωρέσει ολόκληρη μέσα σ’ αυτό, θα ανέβει στην πίστα γεμάτη αυτοπεποίθηση και θα χορέψει τουλάχιστον 20 λεπτά (σε κάθε πρόγραμμα), με τα πρώτα τραπέζια να αναρωτιούνται αν έχουν έρθει στα μπουζούκια ή το Medrano.

Συνήθως εμφανίζεται με μίνι φούστα ή φόρεμα, γυαλιστερό καλσόν και γόβες τις οποίες αδυνατεί να περπατήσει, ενώ βάφεται εξίσου dramatic. Και κάτι ακόμα: το είδος αυτό δε βγαίνει σε single κομμάτι. Πάντα θα δεις 3 – 4 μαζί να «γεμίζουν» την πίστα.


Η εμμονική θαυμάστρια

Ήρθε για τον μέχρι 35 ετών τραγουδιστή και δε φοβάται να το δείξει. Είναι αυτή που θα επιδιώξει να κάτσει σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, θα πετάξει λουλούδια, θα κάνει νοήματα, θα σηκωθεί να φωτογραφηθεί μαζί του και φυσικά θα κεράσει τουλάχιστον 2 – 3 σφηνάκια τον δύστυχο τον επαγγελματία.


Αν τη ρωτήσεις, θα σου πει ότι τον γνωρίζει προσωπικά και πως είναι δικός της άνθρωπος. Από την άλλη, αν κάνεις λόγο για εκείνη στον ίδιο, το βλέμμα του θα μιλήσει από μόνο του…






Πηγή:menshouse.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια