ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Στα ιατρεία του Δήμου Κιλελέρ ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης και ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος


Επίσκεψη σε ιατρεία του Δήμου Κιλελέρ πραγματοποίησε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σερέτης συνοδευόμενος από την υποδιοικητή Ηλία Τσιαούση, το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και τους αντιδημάρχους του Δήμου Γιάννη Μπακαλόπουλο, Αχιλλέα Χατζούλη και Χρήστο Χατζούλη.


Ο διοικητής επισκέφθηκε τα ιατρεία των Αγίων Αναργύρων, του Αγίου Γεωργίου, του Ζαππείου, της Νίκαιας, της Χάλκης, του Πλατυκάμπου και του Αρμενίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που στελεχώνει τα ιατρεία καθώς  και με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία των ιατρείων.


[ads-post] 


Μετά το πέρας των επισκέψεων ο κ. διοικητής  είχε τη δυνατότητα να σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της υγειονομικής φροντίδας των πολιτών του Δήμου Κιλελέρ. Ως ιδιαίτερα σημαντική καταγράφτηκε η πρόταση του δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου σχετικά με τις προοπτικές αναβάθμισης του συστήματος υγείας που αφορά στο Δήμο  και  για τη διοικητική αναδιάρθρωση της υφιστάμενης δομής με στόχο να ελαχιστοποιηθούν οι όποιες δυσλειτουργίες εμφανίζονται λόγω της γεωγραφικής κατανομής των ιατρείων του Δήμου σε κέντρα υγείας του νομού.












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια