ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Η "θεούσα" Υπουργός Παιδείας απέσυρε άρον - άρον την πρόσκληση σε μαθητές σε ημερίδα (παρά)θρησκευτικής οργάνωσης


Ο σάλος που προκλήθηκε μετά τη δημοσίευση της πρόσκλησης του υπουργείου Παιδείας σε μαθητές για συμμετοχή σε ημερίδα της «Χριστιανικής Αγωγής», οδήγησε τη Νίκη Κεραμέως στο να αποσύρει την πρόσκληση μέσω εντολής της.

Γνωστή είχε γίνει η αποστολή ενημερωτικού εγγράφου Νωρίτερα, είχε γίνει σε σχολεία για την διεξαγωγή της ημερίδας «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση», γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις,καθώς το υπουργείο «προμόταρε» μία εκδήλωση υπό την αιγίδα της «Χριστιανικής Αγωγής», μιας (παρα)θρησκευτικής οργάνωσης, η οποία έχει στο ενεργητικό της -μεταξύ άλλων- τη συμμετοχή στην «σκοταδιστική» καμπάνια κατά των αμβλώσεων.


[ads-post] 


Οι -δικαιολογημένες- αντιδράσεις οδήγησαν τη Νίκη Κεραμέως στο να ανακαλέσει το έγγραφο. Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας: «Με άμεση εντολή της Υπουργού Νίκης Κεραμέως ανακαλείται το υπ’ Αριθμ. Πρωτ. Φ16/11644/Δ2/28-01-2020 έγγραφο με θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με την ημερίδα ‘’Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση’’ της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων ‘’Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ’’ για εκπαιδευτικούς Π.Ε. και Δ.Ε. και για μαθητές/τριες Λυκείων της Περιφέρειας Αττικής – Φεβρουάριος 2020 – σχ. Έτ. 2019-2020»








Πηγη: www.koutipandoras.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια