ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«Οι Περιπέτειες του Πινόκιο» και το «Τρελό ταξίδι του Αϊνστάιν»


Με πολλά χαμόγελα το Θέατρο Τεχνών Λάρισας ξεκίνησε και φέτος τις οργανωμένες παιδικές παραστάσεις για τα σχολεία. Δημιουργώντας και τη δεύτερη «Μικρή - Παιδική Σκηνή», μαζί με την κεντρική «Παιδική - Νεανική Σκηνή» είναι έτοιμο να δεχτεί τους μικρούς φίλους, για να απολαύσουν και να χαρούν τις δύο νέες παιδικές θεατρικές παραστάσεις.

Η «Μικρή Παιδική - Σκηνή», του «Θεάτρου Τεχνών», για τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2015 - 2016 ετοίμασε για τα νήπια, την Α΄ και την Β΄ τάξη του δημοτικού, τη γνωστή και παραμυθένια συγκινητική κωμωδία «Οι Περιπέτειες του Πινόκιο».

Τη διασκευή, τη σκηνοθεσία και την επιμέλεια της μουσικής έκανε ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Σουπιάδης, ο οποίος και πρωταγωνιστεί στην παράσταση. Μαζί του παίζουν και μοιράζονται τους 15 ρόλους οι ηθοποιοί ΄Ελενα Γράβαλου, Ειρήνη Σιδηροπούλου, Δημοσθένης Χαρούλης, Όλγα Οικονόμου.

Για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων και των γυμνασίων η «Παιδική - Νεανική Σκηνή», θα παρουσιάσει το «εκπαιδευτικό» θεατρικό έργο που έγραψε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Καλατζόπουλος «To τρελό…τρελό ταξίδι του Αϊνστάιν».

Πρόκειται για μία σύγχρονη κωμωδία που έγραψε με χιούμορ, ο Γιάννης Καλατζόπουλος για τα παιδιά και τους μαθητές. Πρόκειται για μια χρονική αναδρομή στο παρελθόν του επιστήμονα όπου συναντάει τους μεγάλους ιστορικούς εφευρέτες, όπως τον Νεύτωνα, τον Γαλιλαίο και τον Θαλή τον Μιλήσιο και ζει από κοντά στην εποχή του καθενός, τις σπουδαίες για την ανθρωπότητα ανακαλύψεις και εφευρέσεις τους.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου και με μουσική του Γιούρι Στούπελ. Τους δέκα ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Φωτίου, Βασίλης Σακκάς, Μαρία Ανδρίτσου, Φωτεινή Καλατζή, Μαριάννα Σταυροπούλου.

Καθημερινές παραστάσεις για τα σχολεία στις 9:30 το πρωί και στις 11 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6979-203155.

Οι παραστάσεις θα δίνονται και ανοιχτές για το κοινό, κάθε Κυριακή στις 12 και στις 3 το μεσημέρι. Τιμή εισιτηρίου: 5ευρώ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 - 534313.

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια