ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Παροξυσμός για ένα εισιτήριο!


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλημμυρίσει από κατόχους των εισιτηρίων ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου που θα γίνει αύριο στις 6 μ.μ. και το περίεργο είναι ότι όσοι τα προμηθεύονται δεν κάνουν αγορά ενός αλλά αρκετών αφού προσκαλούν και την παρέα τους… Οι περισσότεροι διαφημίζουν την παρουσία τους στο γήπεδο κάτι που προμηνύει ότι το AEL Fc Arena θα είναι για πρώτη φορά κατάμεστο από την μέρα που το χρησιμοποιεί ως έδρα η ΑΕΛ(ρεκόρ έχει από το καλοκαίρι σε παιχνίδι της εθνικής ομάδας νέων ποδοσφαίρου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου).

Επικρατεί πραγματικά παροξυσμός για ένα εισιτήριο με δεδομένο ότι η ΑΕΛ είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, ότι το παιχνίδι έχει και χαρακτήρα γοήτρου μια και παίζουν δυο θεσσαλικές ομάδες ενώ οι «βυσσινί» προέρχονται από 18 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητοι(πέντε στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο και τα υπόλοιπα σε φιλικά παιχνίδια).

Στον ενθουσιασμό που δημιουργεί η ξέφρενη πορεία του πρωταθλήματος, προστέθηκε και η εύκολη νίκη για το κύπελλο Ελλάδας προχθές στην Ελευσίνα κόντρα στον Πανελευσινιακό με 4-1.

Ενός.. καλού μύρια έπονται και χθες ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς αφού ικανοποιήθηκε από την εικόνα των παικτών που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα είδε να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών οι: Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης και Ουρτάδο(το ιατρικό επιτελείο έκανε θαύματα) και είναι στη διάθεσή του.

Αυτό που ικανοποίησε ακόμα περισσότερο τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι όλοι θέλουν να αγωνισθούν στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει όλους…

Χθες σε σύντομη ομιλία του στους ποδοσφαιριστές έστειλε και το δικό του μήνυμα λέγοντας ότι όποιοι δουλεύουν στις προπονήσεις θα παίζουν.

 Τη χθεσινή μέρα αυτοί που αγωνίσθηκαν με τον Πανελευσινιακό έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Και προχθές ανήμερα του αγώνα κυπέλλου το πρόγραμμα είχε κανονική προπόνηση για όσους δεν ήταν στην αποστολή  υπό τις οδηγίες του γυμναστή Κώστα Μαντζιώκα.

Ο τελευταίος προχθές ταξίδεψε και στο Βόλο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου-Χανίων για να ενημερώσει τον προπονητή για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ομάδας του Βόλου.

ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Ανακοίνωση που αφορά στην απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου στη Λάρισα, για τον αγώνα πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες (29-10-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της «Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ», καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (01-11-2015), ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 στο γήπεδο AEL FC ARENA, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ», για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.»

Ο Ολυμπιακός Βόλου για τις ανάγκες του ζήτησε- και με τη σύμφωνη γνώμη της ΑΕΛ ΠΑΕ - πήρε τριάντα προσκλήσεις(θα εισέλθουν με ονομαστική κατάσταση).

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ

H ΠΑΕ ΑΕΛ σε συνεργασία με  χορηγό εταιρία θα παρουσιάσουν στα ΜΜΕ το ηλεκτροκίνητο όχημα μεταφοράς τραυματιών ποδοσφαιριστών σήμερα και ώρα 16:00 στο γήπεδο AEL FC ARENA.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αθλητικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΛ και στους δύο τραυματιοφορείς για τη συμπεριφορά τους στον Λεονάρντο Κούτρη του Εργοτέλη.

Πηγη: eleftheria.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια