Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος όσον αφορά στο θέμα του Ασφαλιστικού είπε ότι «η συμμαχία Σαμαρά - Βενιζέλου στο Ασφαλιστικό οδήγησε σε διαφοροποίηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Προτίμησαν να στηρίξουν το PSI, να υποστηρίξουν την πολιτική που κούρεψε τα ταμεία» είπε ο κ Καμμένος και προανήγγειλε τη διενέργεια εξεταστατικής επιτροπής για το PSI.
Λεβέντης: Ο Τσίπρας δίνει το προσφυγικό για το ασφαλιστικό
Όπως είπε ο αρχηγός της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, «η όλη διαδικασία ήταν ένα σχέδιο που αφορούσε το προσφυγικό και το ασφαλιστικό. Ο πρωθυπουργός ήθελε να χρησιμοποιήσει το προσφυγικό για να πετύχει χαλάρωση της πίεσης των ξένων στο ασφαλιστικό. Αυτό δεν θα περάσει».
Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας να φέρει στη Βουλή την πρότασή του για το Ασφαλιστικό
«Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να πάμε στη Βουλή να μας φέρει η κυβέρνηση μια πρόταση για το Ασφαλιστικό και να τοποθετηθούμε. Η ευθύνη του πρωθυπουργού είναι τεράστια διότι έλεγε ψέματα και στο Ασφαλιστικό» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. Πρόσθεσε ότι μετά από πρότασή του που έγινε δεκτή πλην του εκπροσώπου της ΝΔ «μπορεί αυτή η Βουλή να αλλάξει το εκλογικό σύστημα προς το αναλογικότερο».
Πηγη: real.gr



Follow on Instagram
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου