ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Έντονες αντιδράσεις από την «βόμβα» Λεβέντη



Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι δύο-τρεις μέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ένας βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε τον γιο του στη Βουλή, και του είπε:  «Είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία». 

Η αποκάλυψη αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων 

Επίθεση εναντίον του Βασίλη Λεβέντη εξαπέλυσε το Ποτάμι: «Όταν ήταν εκτός βουλής ειδικευόταν στις κατάρες, τώρα εξασκείται στα ψεύδη. Είναι και αυτό μία πρόοδος»

Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη κάλεσε τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να πει ονόματα 

Σχετικά με το θέμα της οικομενικής κυνέρνησης όπως δήλωσε ο ίδιος, μίλησε με τον Αλ. Φλαμπουράρη, ο οποίος του ανέφερε πως: «δεν μπορεί να γίνει οικουμενική κυβέρνηση και ότι είναι υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα».

Οσον αφορά τη ΝΔ, ο Β. Λεβέντης επισήμανε πως θα ήθελε για πρόεδρο της παράταξης τον Ευ.Μεϊμαράκη καθώς, όπως ανέφερε: «μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος πολιτικός, αλλά είναι σώφρων και μπορεί να βοηθήσει στο θέμα της οικουμενικής. Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται τον Κ. Μητοστάκη και τον Αδ. Γεωργιάδη.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με την στράτευση των γυναικών και το σύμφωνο συμβίωσης σηματοδοτεί ότι διαφοροποιείται από την κυβέρνηση





Πηγη: real.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια