Αυτά είναι τα απόλυτα γυναικεία φετίχΚάποια μπορεί να τα ξέρεις, κάποια όχι αλλά σίγουρα αξίζει να μάθεις ποια είναι αυτά. Στο σεξ δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού!

Ίσως να βρεις κάτι που να σου ταιριάζει και να θέλεις να το δοκιμάσεις. Φυσικά υπάρχουν άπειρα φετίχ και πολύ πιο ιδιαίτερα που αξίζει να τις ερευνήσεις έστω από περιέργεια και μπορεί σε πολλά να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου χωρίς να ήξερες ότι ήταν και αυτά φετίχ.


Κυριαρχία και υποβολήΑυτό το φετίχ μπήκε τελευταία και στη mainstream κοινότητα με το γνωστό βιβλίο 50 Shades of Grey. Το φετίχ αυτό είναι να έχει ο ένας το πάνω χέρι και ο άλλος να είναι σκλάβος. Δεν έχεις σημασία ποιος θα είναι ο κυρίαρχος, πολλοί άντρες προτιμούν να είναι η γυναίκα αυτή που θα τους επιβάλλει τις επιθυμίες τους.


ΡόλοιΣε αυτή τη περίπτωση, συνήθως η γυναίκα ντύνεται κάποιον άλλον χαρακτήρα. Από τα πιο συνηθισμένα είναι η υπηρέτρια και η νοσοκόμα. Πολλά ζευγάρια όμως ντύνονται και οι δύο και δημιουργούν ολόκληρη ιστορία για να περάσουν ένα βράδυ καλά...


Καουτσούκ, λάτεξ και δέρμαΠρόκειται για outfits ή και αξεσουάρ που είναι φτιαγμένα από τα υλικά καουτσούκ, λάτεξ και δέρμα.


Ηδονοβλεψία και επιδειξιομανίαΗ ηδονοβλεψία είναι η ευχαρίστηση που παίρνει κάποιος όταν βλέπει άλλους να κάνουν σεξ. Την περισσότερη ευχαρίστηση την παίρνουν βέβαια όταν το βλέπουν live στα κρυφά. Από την άλλη η επιδειξιομανία είναι όταν κάποιος ερεθίζεται στη σκέψη ή και στην πραγματικότητα να τον βλέπουν άτομα που δεν συμμετέχουν στο σεξ.


ΣαδισμόςΟ σαδισμός είναι η ευχαρίστηση που παίρνει κάποιος από τον πόνο άρα μιλάμε για ξύλο στο σεξ, λιωμένο κερί, δαγκώματα, νυχιές και άλλα πολλά που είναι για τους πιο hardcore.


ΠοδολαγνίαΗ ποδολαγνία είναι όταν κάποιος ερεθίζεται με τα πόδια. Θα θέλει να τα φιλάει, να τα δαγκώνει και να τα πιάνει. Μερικοί μπορούν να ερεθιστούν μόνο και με την εικόνα ενός ποδιού με καλό μανικιούρ ή την ώρα που βάζει σ σύντροφος το καλσόν.


Cross-dressingΑυτό σημαίνει ότι κάποιος έχει την επιθυμία να ντυθεί όπως το άλλο φύλλο. Τις περισσότερες φορές το βλέπεις σε άντρες που θέλουν να ντύνονται γυναίκες χωρίς απαραίτητα να θέλουν να επισημοποιήσουν την αλλαγή φύλου.
Πηγη: parapolitika.gr