ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ !!! Η Ναταλία Λιονάκη σοκάρει με την εμφάνιση της μέσα στο μοναστήρι



Η Ναταλία Λιονάκη σοκάρει με την εμφάνιση της μέσα στο μοναστήρι αφού έγινε αγνώριστη και οι νέες τις φωτογραφίες δεν θυμίζουν σε τίποτα την λαμπερή ηθοποιό που όλοι γνωρίσαμε.

Η νεαρή κοκκινομάλλα είναι ίσως από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Οι παλιές της φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με την καλόγρια που έχει γίνει τώρα! Πριν από μερικά χρόνια, η ταλαντούχα ηθοποιός αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφοσιώσει τη ζωή της στον Θεό, κάτι το οποίο φυσικά είχε προκαλέσει πολύ.

Μάλιστα η μητέρα της, αντιδρώντας στην απόφασή της αυτή, επικαλέστηκε λόγους υγείας προκειμένου η κόρη της να βγει από το μοναστήρι. Η Ναταλία Λιονάκη βγήκε τελικά από το μοναστήρι και εγκαταστάθηκε στο σπίτι της στην περιοχή Καλλιθέα, ωστόσο η εσωστρεφής κοπέλα μάλλον απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στη μοναστική ζωή.

Σήμερα, δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι, ενώ η μητέρα της νοίκιασε ένα σπίτι κοντά στη μονή προκειμένου να βλέπει την κόρη της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ναταλία Λιονάκη ντυμένη στα μαύρα, με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο στο κέντρο της Αθήνας.









Πηγη: olagossio.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια