ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

«Λαρισαίες» φοιτήτριες πουλάνε αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους μέσω facebook!



Σοκ και έντονο προβληματισμό προκαλούν τα προφίλ τα οποία αυξάνονται το τελευταίο διάστημα στο  δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook και τα οποία φέρεται να ανήκουν σε νεαρές κοπέλες από πολλές περιοχές της χώρας και από τη Λάρισα, οι οποίες στην πλειοψηφία τους δηλώνουν φοιτήτριες.

Τα προφίλ γράφουν συνήθως μόνον όνομα ενώ για επίθετο έχουν μία λέξη που παραπέμπει σε σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ η φωτογραφία του προφίλ είναι επίσης αρκετά… «ελκυστική».

Αναμενόμενα τα συγκεκριμένα προφίλ γεμίζουν από χιλιάδες φίλους – στην πλειοψηφία τους άντρες. Η κοπέλα (;) που φέρεται να είναι η κάτοχος του προφίλ ποστάρει ανά τακτά διαστήματα αποκαλυπτικές της φωτογραφίες μαζί με μία «καλημέρα» ή μια «καληνύχτα».

Παράλληλα όμως, υπενθυμίζει στους «φίλους» της στο facebook, πως αν θέλουν να δουν δεκάδες πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, μπορούν να της στείλουν σε μήνυμα μία κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας ή μία κάρτα προπληρωμένων αγορών!


Δείτε ένα από αυτά τα προφίλ:



Προφανώς και θα υπάρχουν αρκετοί ευκολόπιστοι που «τσιμπάνε» στο δέλεαρ του κάλους κι έτσι ένα προφίλ – αληθινό ή ψεύτικο άραγε;- μετατρέπεται σε επικερδή επιχείρηση.






Πηγη: onlarissa.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια