ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

50χρονος «παγίδεψε» μέσω Facebook 15χρονη και την έσυρε σε ραντεβού!



Ενα κορίτσι, μόλις 15 ετών, κατάφερε να παγιδέψει μέσω facebook 50χρονος Βολιώτης. Μέσω του προφίλ του, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε είχε ψεύτικα στοιχεία, ξεκίνησε να συνομιλεί με την ανήλικη. Οι συνομιλίες των δύο είχαν διάρκεια, καθώς η 15χρονη είχε πειστεί ότι επρόκειτο για σχεδόν συνομήλικό της άτομο.

Από τη διαδικτυακή επαφή, ο «15άρης» 50χρονος άρχισε να την κολακεύει και να της μιλά για τα …αγνά του συναισθήματα προς το πρόσωπο της κοπέλας. Η συνομιλία από το μέσω κοινωνικής δικτύωσης δεν άργησε να φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ανήλικη, όταν δέχθηκε να πάει σε ραντεβού, το οποίο της έκλεισε ο «15χρονος». Η ανήλικη μετέβη στο σημείο που είχε προκαθοριστεί και υπέστη σοκ, όταν απέναντί της είδε έναν 50χρονο!

Ακολούθησε πανικός της και έσπευσε να ενημερώσει άμεσα τους γονείς της για ό,τι της συνέβη, το οποίο της προκάλεσε τρόμο. Οι γονείς της κινήθηκαν άμεσα στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και σήμερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι έδρασαν ακαριαία εντόπισαν τα ίχνη του και προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου Βολιώτη.

Η κατηγορία σε βάρος του, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε είναι της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου. Αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Πάντως, η υπόθεση φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια, καθώς αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες κατέσχεσαν από το σπίτι του υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, το περιεχόμενο των οποίων θα γίνει φύλλο και φτερό προς αναζήτηση άλλων στοιχείων, τα οποία ενδέχεται να σχετίζονται με την ακατανόητη, για την ηλικία του, «παγίδα» σε βάρος μιας 15χρονης.






Πηγη: taxydromos.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια