ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Νεες αποκαλύψεις για το χωρισμο Αθηνάς-Αλβάρο - Το one night stand και η ξανθιά




Πώς έμαθε η Αθηνά Ωνάση την απιστία του συζύγου της


Νέα στοιχεία που αφορούν στο πλήγμα στις σχέσεις της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, ένας φύλακας, που εργάζεται στην έπαυλη της χρυσής κληρονόμου, ενημέρωσε την Αθηνά Ωνάση ότι ο σύζυγός της ερωτοτροπούσε με μια ξανθιά γυναίκα και μάλιστα μέσα στην έπαυλη.


Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει ότι ο Αλβάρο ικέτευε το προσωπικό ασφαλείας να μην αποκαλύψει τίποτα στην Αθηνά. Εκείνοι όμως αποφάσισαν να μιλήσουν και δεδομένου ότι εργοδότης τους είναι η Ωνάση και τότε ένας από αυτούς περιέγραψε στη χρυσή κληρονόμο όσα διαδραματίστηκαν στην έπαυλη, εν αγνοία της.


Εκείνη ετοίμασε αμέσως τις βαλίτσες της κι έφυγε. Ο Αλβάρο από την πλευρά του δηλώνει μετανιωμένος και προσπαθεί να σώσει τη σχέση τους.










Πηγή: dailymail.co.uk





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια