ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση δημόσιας υπηρεσίας στα Τρίκαλα εγινε Viral: «Κόφτε το, το ρημάδι...»


Μια ανακοίνωση προς τους ενοίκους της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία του Γενικού Αρχείου του Κράτους στα Τρίκαλα θέλησαν να αναρτήσουν οι εργαζόμενοι.
Τα γραφεία, συνεπώς και οι υπάλληλοι στεγάζονται στο ισόγειο της πολυκατοικίας με αποτελέσματα να πέφτουν βροχή στην αυλή οι γόπες των τσιγάρων από μπαλκόνια και παράθυρα της πολυκατοικίας.
Στην ανακοίνωση, την οποία κόλλησαν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ζητούν από τους ενοίκους να μην χρησιμοποιούν τα τασάκια μόνο ως διακοσμητικά στοιχεία αλλά να τα χρησιμοποιούν όπως ενδείκνυται.
Ωστόσο, μάλλον οι γόπες θα περιοριστούν όχι από την ανακοίνωση αλλά από την επικείμενη-νέα-αύξηση στις τιμές των τσιγάρων λόγω και της αύξησης του ΦΠΑ.
Οπως είναι φυσιολογικό, η δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης έχει προκαλέσει πολλά σχόλια μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου.








Πηγή: www.iefimerida.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια