ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ισοπαλία 3-3 εφερε η ΑΕΛ στα Γιάννενα


Η ΑΕΛ έβαλε τρία γκολ σε 17′ στους «Ζωισιμάδες» όμως κόντρα στον ΠΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 ανατρέποντας αρχικά το προβάδισμα της ομάδας των Ιωαννίνων κι ενώ προηγούνταν με 1-3 δέχτηκε 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την ισοπαλία στην φιλική αναμέτρηση. Δύο γκολ ο Ναζλίδης, ένα ο Βαρέλα από πλευράς των «βυσσινί» που με την βασική εντεκάδα έδειξαν θετικά στοιχεία ενάντια σε έναν δύσκολο αντίπαλο εκτός έδρας.
Τρία πέναλτι υπέδειξε ο διαιτητής Κατσικογιάννης (δύο για την ΑΕΛ, ένα για τον ΠΑΣ) τα οποία ήταν εύστοχα. Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Γιοβάνοβιτς στο ζέσταμα και δεν αγωνίστηκε. Αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο ημίχρονο ο Κοντόρ. Έδωσε την ευκαιρία για 90λεπτο στους Ντεγκρά, Φατιόν και Γκόλια ο Αναστασιάδης που δοκίμασε όλους τους διαθέσιμους παίκτες.
Η ΑΕΛ μπήκε πιο συντηρητικά στο ματς ωστόσο ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Στο 6’ κερδήθηκε φάουλ στον άξονα και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, το εκτέλεσε ο Μίλος Ντέλετιτς αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ κυκλοφορούσε πιο σωστά την μπάλα στα πρώτα λεπτά. Και στο 19’ κατάφερε να προηγηθεί. Ο Κοντόρ έπεσε άτσαλα πάνω στον Γιάκο, ο Κατσικογιάννης υπέδειξε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Ακόστα που σημάδεψε το κέντρο της εστίας κάνοντας το 1-0.
Οι γηπεδούχοι με στημένη φάση στο 20’ απείλησαν την ΑΕΛ με τον Ακόστα να εκτελεί το φάουλ, τον Μιχαήλ να παίρνει την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Το ματς στα ίσα ήρθε στο 25’, ο Καρανίκας έκανε πέναλτι πάνω στον Ντέλετιτς, την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Θωμάς Ναζλίδης που έκανε το 1-1.
Η ΑΕΛ ανέβηκε στη συνέχεια και πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες στο ματς. Στο 33’ ο Βαρέλα μπήκε στη μεγάλη περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Τζημόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Ουρουγουανός κάνοντας το 1-2.
Το σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 42’ όταν ο Ναζλίδης με προσωπική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους και από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε και πάλι πιο δυνατά ο ΠΑΣ στο ματς και ολοκλήρωσε την πρώτη του φάση στο  51’ όταν έκανε τη σέντρα ο Μαμπούλου, με τον Ακόστα να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση άουτ.
Στο 55’ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν με ένα σουτ του Ακόστα το οποίο μπλόκαρε ο Ντεγκρά. Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στο 60’ όταν ο Λαμπρόπουλος βρήκε χώρο εκτός περιοχής, σούταρε όμως ο Περιστερίδης μπλόκαρε το σουτ του.
Ο ΠΑΣ βρήκε τον τρόπο να μειώσει στο 69′ με τον Βιδάλ. Ο Μαμπουλού έκανε την συρτή σέντρα του από δεξιά, η μπάλα πήγε στον Βιδάλ και ο Βραζιλιάνος με πολύ όμορφο σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στη ρίζα του δοκαριού του Ντεγκρά και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 2-3.

Πολλές οι αλλαγές στη συνέχεια από τους δύο προπονητές με τον ΠΑΣ να εκμεταλλεύεται την σύγχυση στην ΑΕΛ μέχρι να βρει τις θέσεις της στο γήπεδο και τον Μαμπουλού να είναι εύστοχος στο 76’ απέναντι στο Ντεγκρά, κάνοντας το 3-3.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ  στο 85′ μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της ΑΕΛ και διαγώνιο σουτ του Καπού, όμως  ο Περιστερίδης έσωσε τον ΠΑΣ από τέταρτο γκολ.



Οι συνθέσεις:


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):Πασχαλάκης (46’ Περιστερίδης), Καρανίκας (35’ Μπουκουβάλας), Ναδάλες (49’ Κούρτης),  Μιχαήλ (46’ Σκόνδρας), Μπέριος(81’ Μαυροπάνος), Τζημόπουλος, Κοζορώνης (57’ Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (49’ Μαμπουλού), Ακόστα (57’ Δώνης), Γιάκος (81’ Φερφελής), Κόντε (70’ Ντόλοβατς).
Στον πάγκο έμεινε ο: Λίλα.

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο (64’ Ρέντζας), Γκόλιας, Φάρκας (74’ Σουλιώτης), Κοντόρ (54’ λ.τ. Μονιάκης), Φατιόν, Αναστασόπουλος (74’ Καρατάσιος), Ντέλετιτς (46’ Καπός), Βαρέλα (64’ Μαρουκάκης), Αβραάμ (63’ Λαμπρόπουλος), Ναζλίδης (74’ Ουρτάδο).
Στον πάγκο έμειναν οι: Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς (ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και δεν αγωνίστηκε), Ξενοδόχοβ.








Πηγη: www.postlarissa.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια