ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η Άννα Βαγενά με την «Λωξάντρα» θα ταξιδεψει στην Κωνσταντινούπολη

Η «Λωξάντρα» Άννα Βαγενά ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη




Στις 6 Οκτωβρίου 2016 η Άννα Βαγενά θα παρουσιάσει τη “Λωξάντρα” της Μαρίας Ιορδανίδου, εκδ. Εστία, στην Κωνσταντινούπολη, στο θέατρο Caddebostan Kültür Merkezi, στη Χαλκηδόνα, το σημερινό Καντίκιοϊ.




Η παράσταση διοργανώνεται από την Κοινότητα Χαλκηδόνας στα πλαίσια του εορτασμού προς τιμήν του Πατριάρχη για τα 25 χρόνια από την ενθρόνισή Του και θα την τιμήσει με την παρουσία του ο Πατριάρχης και η Ιερά Σύνοδος.




Η Άννα Βαγενά αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πολύ τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχει αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις αυτές.




Έτσι, ο λόγος της Λωξάντρας θα ακουστεί για πρώτη φορά στα Ελληνικά στην πατρίδα της, την Κωνσταντινούπολη.




Στη συνέχεια η “Λωξάντρα” θα παιχτεί στο θέατρο “Μεταξουργείο”, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 29/10/2016, καθώς και σε περιοδεία σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.










Πηγή: www.larissanet.gr






 
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια