ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Και ο «Mr Bean» διακοπες στην Ελλαδα - Κανει κρουαζιέρα στο Ιόνιο!


Τις ομορφιές της Κεφαλλονιάς απόλαυσε ο Ρόουαν Ατκινσον
Ο Βρετανός ηθοποιός έκανε «στάση» στην Κεφαλλονιά
Τις ομορφιές της Κεφαλλονιάς απόλαυσε τις προηγούμενες μέρες ο Ρόουαν Ατκινσον.
Ο Βρετανός ηθοποιός, που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό τόσο ως Mr Bean όσο και ως Blackadder, έκανε κρουαζιέρα στο Ιόνιο παρέα με φίλους και κάποια στιγμή έπιασαν λιμάνι στο όμορφο νησί. Εκεί, κατέβηκαν και έκαναν τη βόλτα τους και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναγνώρισαν τον αγαπημένο κωμικό. Εσπευσαν δε να του μιλήσουν και να τον χαιρετήσουν, με εκείνον να ανταποδίδει ευγενικά.
Στη συνέχεια, ο Ατκινσον και οι φίλοι του επιβιβάστηκαν στο σκάφος τους και ανοίχτηκαν στο Ιόνιο. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο 61χρονος κωμικός είναι λάτρης της Ελλάδας, καθώς τα περασμένα χρόνια επισκεπτόταν πολύ συχνά την Ιθάκη. Μάλιστα, οι φήμες έλεγαν ότι έχει αποκτήσει εκεί το δικό του σπίτι, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σχεδόν κάθε χρόνο κάνει το πέρασμά του από το Ιόνιο για ξεκούραση και ήρεμη διασκέδαση.
Αλλωστε, το νησί του Οδυσσέα δεν ανήκει στα μέρη που πρωταγωνιστούν τα πάρτι και το clubbing μέχρι πρωίας, περιβάλλον δηλαδή ταιριαστό για τον χαμηλών τόνων ηθοποιό. Εκτός από τον Ρόουαν Ατκινσον, τις ομορφιές της Ιθάκης έχει ανακαλύψει και η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, η οποία είχε επιλέξει το νησί πριν από λίγα χρόνια για τις διακοπές της.






Πηγη: www.espressonews.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια