ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συλλήψεις για παρεμπόριο σε σταυρουδάκια, κομποσκοίνια και εικόνες για Λαρισαία και ψευτοκαλόγριες στη Λάρισα








Συνελήφθη χθες (29-09-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Ά Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας 43χρονη Λαρισαία διότι κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση  διάφορα προϊόντα παραεμπορίου (σταυρουδάκια, κομποσκοίνια, εικόνες), στερούμενη σχετική άδεια από την αρμόδια αρχή.





Επίσης την προηγούμενη ημέρα 4 γυναίκες, έχοντας ντυθεί καλόγριες, κυκλοφορούσαν έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, και με πίεση και επιμονή προσπαθούσαν να διαθέσουν στους περαστικούς διάφορα αντικείμενα, όπως εικόνες, σταυρουδάκια και κομποσκοίνια, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο.



Μόνο καλόγριες δεν ήταν οι συγκεκριμένες αλλά με ιδιαίτερη προσπάθεια προσπαθούσαν να τις παριστάνουν, ακόμη και στους αστυνομικούς που έσπευσαν να ελέγγξουν τα στοιχεία τους. 



Το αποτέλεσμα; Και οι 4 επιβιβάστηκαν σε 2 περιπολικά που βρέθηκαν έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση για τα... περαιτέρω!






Μήπως οι Αστυνομικές αρχές θα πρέπει να κάνει ανάλογους ελέγχους και στο Παζάρι της Λάρισας; 



Αναφορές πολιτών αναφέρουν τέτοιου είδους «καλόγριες», πιθανότατα οι ίδιες, που έχουν κανει την εμφάνισή τους καθ' όλες τις ημέρες και στο παζάρι της Λάρισας και με ιδιαίτερη επιμονή προσπαθούσαν να διαθέσουν, με το ανάλογο αντίτιμο, σταυρουδάκια και κομποσκοίνια και εκεί. 



Μάλιστα είναι τόσο προκλητικές που όταν βλέπουν ότι η επιμονή τους δεν πιανει τόπο η γλώσσα τους παρήγαγε όχι και τόσο ευγενικά λόγια!


Οι συγκεκριμμένες μάλιστα ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ της Μυτιλήνης.




Μήπως το κακό ποιά έχει παραγίνει και πρέπει να επιληφθούν τόσο οι αστυνομικές αρχές αλλά και οι ελεγκτές της τοπικής εφορίας που κάνουν ελέγχους στο παζάρι καθημερινά για το παρεμπόριο....;













Γράφει για την larisacitynews.gr




















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια