ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Η Αγγελική Ηλιάδη χώρισε και κοινοποίησε την ακόλουθη φωτογραφία (ΦΩΤΟ)




Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της...


 
Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου αποφάσισαν να χωρίσουν και πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto: «Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είναι μεγάλες και τις τελευταίες εβδομάδες χτύπησαν κόκκινο, με αποτέλεσμα ο 26χρονος μέσος να εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι στα νότια προάστια όπου ζούσε με τη μητέρα του παιδιού του. Άνθρωποι του περιβάλλοντος ζευγαριού υποστηρίζουν ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους εδώ και καιρό, τα οποία προσπαθούσα να επιλύσουν, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για συγκεκριμένη αιτία που πυροδότησε την έκρηξη κι έφερε το χωρισμό».

 
Η τραγουδίστρια, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, δημοσίευσε μια φωτογραφία για να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη του.











Πηγη: www.faysbook.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια