ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Σε 2 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε 38χρονος Λαρισαίος για την αποπλάνηση 14χρονου αγοριού στο Βόλο

Καταδικάστηκε 38χρονος Λαρισαίος για αποπλάνηση 14χρονου αγοριού



Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε προχθές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 38χρονο Λαρισαίο για αποπλάνηση 14χρονου Αλβανού.




Η υπόθεση συνέβη πέρυσι τον Αύγουστο στις Αλυκές. Επισκέπτης της παραλίας που βρισκόταν εκεί με την κόρη του, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δει τον 38χρονο να χαϊδεύει τον ανήλικο και έντρομος απευθύνθηκε στην Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια. Το παιδί που στεκόταν δίπλα στον άνδρα ήταν ανήλικο.




Επρόκειτο και για το μοναδικό μάρτυρα του περιστατικού, ο οποίος όμως δεν παραβρέθηκε στο Δικαστήριο. Ο πατέρας του αγοριού, που εξετάστηκε, κατέθεσε όλα όσα γνώριζε από την αστυνομική έρευνα.




Οπως αποδείχτηκε από την ακροαματική διαδικασία, ο ανήλικος πλησίασε τον κατηγορούμενο, με σκοπό να του ζητήσει φωτιά. Εκείνος, όμως, στη συνέχεια φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε την αθωότητά του παιδιού και άρχισε να θωπεύει τα γεννητικά του όργανα.




Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο από το δικηγόρο του. Ο συνήγορός του μετέφερε ότι ο 38χρονος από την πρώτη στιγμή είχε παραδεχτεί την κατηγορία.
Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο όπως κατηγορείται και τον καταδίκασε.











ΠΗΓΗ: www.taxydromos.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια