ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Αυτές είναι οι 2 Ελληνίδες σχεδιάστριες που λατρεύουν οι αδελφές Καρντάσιαν και Χαντίντ

Αυτές είναι οι 2 Ελληνίδες σχεδιάστριες που λατρεύουν οι αδελφές Καρντάσιαν και ΧαντίντΟι ντουλάπες τους έχουν το μέγεθος ενός κανονικούς διαμερίσματος και οι τσάντες που κρατούν κοστίζουν μερικά χιλιάδες δολάρια. Οι αδελφές Καρντάσιαν, όπως και οι αδελφές Χαντίντ είναι οι γυναίκες που επηρεάζουν περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες τον κόσμο της μόδας.



Κάθε ρούχο τους γίνεται trend, κάθε μακιγιάζ ή χτένισμα αντιγράφεται κατευθείαν και όλοι οι διάσημοι σχεδιαστές είναι φίλοι τους.



Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως, είναι πως δύο Ελληνίδες σχεδιάστριες έχουν καταφέρει να γίνουν από τις αγαπημένες των Καρντάσιαν και Χαντίντ, με την Κόνι Δρίτσα και την Χαρίσα Τρίκου να κατακτούν τον κόσμο της μόδας σε όλο τον κόσμο. Τα ρούχα τους εντυπωσίασαν εξ' αρχής τις Καρντάσιαν, καθώς όχι μόνο ήταν λίγο πιο σέξι από άλλα brands, αλλά και γιατί εφάρμοζαν ιδανικά και τόνιζαν τις χυμώδεις καμπύλες τους.




  • Οι δημιουργίες δύο Ελληνίδως που έγιναν σήμα κατατεθέν των Καρντάσιαν

Οι δύο ξαδέλφες δημιούργησαν την μάρκα BOSSA πριν δύο χρόνια στην Αυστραλία και από τότε τα φορέματά τους έχουν γίνει σήμα κατατεθέν των Καρντάσιαν και όχι μόνο.







Οι  Ελληνίδες έφεραν ξανά στην μόδα τα κολλητά midi bodycon φορέματα, τα κορμάκια με σέξι κοψίματα, τα τοπ μπουστιέ, αλλά και τα τσόκερ.







Η μάρκα ρούχων BOSSA έχει μάλιστα γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στον κόσμο των διασήμων, καθώς πέρα από τις τηλεπερσόνες, η Κόνι Δρίτσα και η Χαρίσα Τρίκου έχουν ντύσει την Ριάνα, την Σελένα Γκόμεζ, την  Έμιλι Ραταϊκόφσκι και τις Χαντίντ.



  • Οι ρίζες με Ελλάδα και η συμμετοχή στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Μπορεί να έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αυστραλία, αλλά οι ιδρύτριες της BOSSA έχουν ρίζες από την Κοζάνη και το Πόρτο Ράφτη, καθώς οι γονείς τους κατάγονται από εκεί. Η ιδέα της εταιρείας ξεκίνησε στις αρχές του 2014 όταν αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα το παιδικό τους όνειρο, να ιδρύσουν τη δική τους μάρκα ρούχων. Ξεκίνησαν με ένα σχεδιαστήριο ενός δωματίου και πλέον έχουν κεντρικά γραφεία και συνεργασίες με διεθνείς εταιρείες.







Οι ίδιες έχουν σπουδάσει σχέδιο μόδας και παρουσίασαν για πρώτη φορά της δημιουργίες τους με την BOSSA στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο.




 
 
  • Η μούσα τους Κάιλι Τζένερ και οι sexy-chic δημιουργίες τους


Ωστόσο, αυτή που έκανε πρώτη το brand παγκοσμίως γνωστό ήταν η Κάιλι Τζένερ, η οποία αν και συνήθως θέλει μέχρι και 300.0000 δολάρια για να ποστάρει ένα brand στο Instagram της, αποφάσισε να δείξει από μόνη της τις δημιουργίες των δύο Ελληνίδων.







Στη συνέχεια η Κιμ Καρντάσιαν έκανε 11 εκατομμύρια χρήστες να ακολουθήσουν την μάρκα BOSSA στο Instagram, φορώντας καυτά κορμάκια, μαγιό και φορέματα με μεγάλο ντεκολτέ.







Βέβαια πέρα από τις διάσημες, οι οποίες πήγαν το brand σε άλλο level, οι δημιουργίες των Κόνι Δρίτσα και την Χαρίσα Τρίκου είναι πραγματικά εντυπωσιακές, με τις sexy chic δημιουργίες τους να βγάζουν έναν αέρα πολυτέλειας, διατηρώντας όμως τις τιμές τους σε νορμάλ επίπεδα.

























Πηγή: www.bovary.gr












 
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια