«Δίχτυ προστασίας» σε όσους δανειολήπτες αποδεδειγμένα αδυνατούν να είναι συνεπείς στην αποπληρωμή των δανείων τους , λόγω της καταστροφικής κρίσης και της παρατεινόμενης ύφεσης και ρυθμίσεις για την ολιστική διευθέτηση των χρεών των υπεχρεωμένων επιχειρήσεων ζήτησε προχθες 22-11-2016 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Αδάμ, χαιρετίζοντας την ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο για τα «κόκκινα» δάνεια.
Ομιλητής της προχθεσινής ημερίδας που τελούσε υπό την αιγίδα της ΚΕΕΕ ήταν ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας τραπεζικών διαμεσολαβητών κ. Γαλλιάκης Χρήστος , ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα «κόκκινα» δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης ,ενώ έδωσε έμφαση στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώσουν τα τραπεζικά τους δάνεια.
Τέλος τονίστηκε ότι από μέσα Δεκεμβρίου 2016 η ΚΕΕΕ σε συνεργασίας με το Επιμελητήριο Λάρισας θα λειτουργήσει μία ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου τα πληρωμένα μέλη του Επιμελητηρίου θα μπορούν με μία ηλεκτρονική αίτηση να έχουν δωρεάν συμβουλευτική στο θέμα των δανείων τους.
Γράφει για την larisacitynews.gr









Follow on Instagram
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου