ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Οι διάσημοι «Άγγελοι» της Vicroria's Secret είναι πανέτοιμοι να καταπλήξουν στην ποιο sexy τους επίδειξη στο Παρίσι (ΦΩΤΟ)

Οι διάσημοι «Άγγελοι» της Vicroria's Secret είναι πανέτοιμοι να καταπλήξουν στην ποιο sexy τους επίδειξη στο Παρίσι (ΦΩΤΟ)


Ανάμεσα στις διάσημες καλλονές που θα περπατήσουν στην πιο «καυτή πασαρέλα» θα είναι οι Kένταλ Τζένερ, Μπέλα Χαντίντ, Τζόαν Σμολς, Μάρθα Χαντ και Aλεσάντρα ΑμπρόσιοAπό το βράδυ της Κυριακής τα σέξι αγγελάκια της Victoria's Secret φωτίζουν με τη λάμψη τους το Παρίσι, την πόλη του φωτός, όπου προετοιμάζονται για το μεγάλο χριστουγεννιάτικο σόου του διάσημου οίκου!



Το διάσημο σόου με τα ομορφότερα μοντέλα του πλανήτη και τα αισθησιακά εσώρουχα της Victoria's Secret θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου και στις 5 Δεκεμβρίου θα προβληθεί από μεγάλο αμερικανικό δίκτυο.



Ανάμεσα στις διάσημες καλλονές που θα περπατήσουν στην πιο «καυτή πασαρέλα» θα είναι οι Kένταλ Τζένερ, Μπέλα Χαντίντ, Τζόαν Σμολς, Μάρθα Χαντ, Aλεσάντρα Αμπρόσιο, Λίλι Άλτριτζ, Ιζαμπέλι Φοντάνα, Νατάσα Πόλι, Άναν Μπεατρίζ Μπάρος, Τζέσικα Σταμ και η Έλσα Χοσκ.



Όλα μοιάζουν να είναι έτοιμα για το φαντασμαγoρικό σόου. Δείτε τις πρώτες εικόνες από την πιο διάσημη πασαρέλα του πλανήτη που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Παρίσι.






































Πηγή: www.protothema.gr


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια