ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ξεκίνησαν το μεσημέρι οι μουσικές εκδηλώσεις για την υποδοχή του 2017 στο Φρούριο της Λαρισας

Ξεκίνησαν το μεσημέρι οι μουσικές εκδηλώσεις για την υποδοχή του 2017 στο Φρούριο της Λαρισας
Ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι, όπως ήταν προγραμματισμένο, το πάρτι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων. Στην σκηνή βρέθηκαν οι ROUND IV με τον γνωστό Λαρισαίο τραγουδοποιό κι ερμηνευτή Χρήστο Παπαχρήστο, τον κιθαρίστα Σπύρο Παππά, τον ντράμερ Σάκη Μωυσίδη και τον μπασίστα Βασίλη Λιάκο.  Στο προγραμματισμένο δίωρο πρόγραμμα θα ακουστούν τραγούδια από την Ελληνική και ξένη μουσική σκηνή ενώ δεν θα λείψουν και τα τραγούδια του Χρήστου Παπαχρήστου.



Το τσουχτερό κρύο και το εργάσιμο της ώρας σίγουρα εμπόδισε πολλούς Λαρισαίους να απολάυσουν τη εκρηκτική μπάντα ROUND IV. Ανάμεσα στον κόσμο που άρχισε να μεζεύεται ξεχώριζε μια ομάδα 20-25 ατόμων που είναι το fan club του Χρήστου Παπαχρήστου και τον ακολουθεί όπου εμφανίζεται.


Η συνέχεια το βράδυ με το συγκρότημα «48 ώρες», τη μπάντα που λέει τα πάντα και απογειώνει το κέφι και τη διάθεση. Σίγουρα θα είναι όλοι εκεί από τις 11 το βράδυ, με ζεστό κρασί σε συνεργασία με το Σύλλογο Καφετεριούχων Λάρισας, θα ανάψουν φαναράκια για να φωτιστεί ο ουρανός, πριν κάνουν τη νύχτα – μέρα με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που θα πέσουν στην αλλαγή του χρόνου, αμέσως μετά τις ευχές του δημάρχου και πριν το κόψιμο της βασιλόπιττας.










Πηγη: www.postlarissa.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια