ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Οι ιδιαιτερότητες κάθε λαού φαίνεται και στο κρεβάτι - Ποιες είναι οι συνήθειες τους στο sex;

Οι ιδιαιτερότητες κάθε λαού φαίνεται και στο κρεβάτι - Ποιες είναι οι συνήθειες τους στο sex;


Ο γύρος του κόσμου στο... κρεβάτι - Πώς λειτουργούν Γερμανοί, Έλληνες, Γάλλοι, Ινδοί, Ρώσοι, Αμερικανοί και Σουηδοί.


Το ερωτικό ταξίδι των λαών επιφυλάσσει όλο εκπλήξεις. Στο σεξ όλα επιτρέπονται, κυρίως για τους Σουηδούς οι οποίοι χρησιμοποιούν εκτός από τα χέρια τους και ερωτικά βοηθήματα για να έλθουν σε κορύφωση. Οι Γάλλοι κάνουν... εξερεύνηση στο σώμα τους συντρόφου τους όταν κάνουν σεξ, ενώ οι Γερμανοί προτιμούν την ιεραποστολική στάση. Οι Έλληνες επιλέγουν την πίσω πλευρά... ενώ οι Ρώσοι θεωρούν ότι είναι απαραίτητο το μασάζ με αιθέρια έλαια.


Αυτοί όμως που δίνουν «ρέστα» στο κρεβάτι είναι οι Ινδοί.



1. Σουηδία
Η σκανδιναβική πειθαρχία απαιτεί χειρωνακτική επιδεξιότητα. Βεβαίως οι αγκαλιές είναι άκρως απαραίτητες όπως και τα ερωτικά βοηθήματα. Αλλά κι ένας τρίτος στο ερωτικό παιχνίδι, είτε είτε άνδρας είτε είναι γυναίκα, είναι φυσικά ευπρόσδεκτος.



2. Γαλλία
Φανταστείτε το σώμα του συντρόφου σας σαν μία σπηλιά την οποία θέλετε να εξερευνήσετε. Ξεκινήστε πρώτα με παθιασμένα φιλιά στο σώμα. Οι Γάλλοι επιλέγουν στο σεξ την κλασική στάση.



3. Γερμανία
Οι συμπολίτες της Μέρκελ έχουν αδυναμία στην ιεραποστολική στάση, όχι όμως με την κλασική έννοια... Οι γυναίκες βάζουν τα πόδια πάνω από τους ώμους των ανδρών και κάτω από τα οπίσθιά τους τοποθετούν ένα μαξιλάρι για να είναι μεγαλύτερη η ερωτική απόλαυση.



4. ΗΠΑ
Οι Αμερικανοί χαλαρώνουν με το σεξ. Ό,τι κάνουν το κάνουν χωρίς βιασύνη, με στόχο την απόλαυση. Δεν έχουν σαφείς προτιμήσεις όταν επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια.



5. Ελλάδα
Οι Έλληνες απολαμβάνουν το σεξ βλέποντας την πίσω πλευρά του συντρόφου τους. Πιο συγκεκριμένα, αρέσκονται να κάνουν σεξ από την πίσω πλευρά. Ελληνικό στυλ όπως τα τετράποδα.



6. Ρωσία
Αυτή η αγάπη των Ρώσων για την πειθαρχία- ακόμα και στο σεξ- προϋποθέτει αιθέρια έλαια για ένα μασάζ σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες.



7. Ινδία
Οι Ινδοί δίνουν «ρέστα» στο σεξ .Έχοντας ως μπούσουλα το «Kamasutra»... δημιουργούν στο κρεβάτι, εκεί όπου τα πάντα επιτρέπονται. Για το λόγο αυτό, απολαμβάνουν το σεξ όσο κανένας άλλος λαός.


























Πηγή: www.protothema.gr














 
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια