ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Πόσες, ποιες και σε τι ηλικίες οι γυναίκες κάνουν... πρωκτικό σεξ !

Πόσες, ποιες και σε τι ηλικίες οι γυναίκες κάνουν... πρωκτικό σεξ !


Πώς πρέπει να το ζητήσει ο άνδρας από μια γυναίκα!


Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στον ξένο τύπο όλο και περισσότερες γυναίκες δοκιμάζουν το πρωκτικό σεξ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης το 36% των γυναικών δοκιμάζουν την πρωκτική συνουσία σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών.




Το 46% των ανδρών το ζητάνε από τη σχέση τους. Το πρωκτικό σεξ, είναι πολύ δημοφιλές στις ηλικίες 20 έως 30. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σπάνε το ταμπού αναφέρει η Kimberly McBride, Ph.D. σεξολόγος και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Τολέδο.



Στην καθιέρωση του πρωκτικούσ εξ ως μια αρκετά διαδεδομένη ερωτική συνήθεια έχει σαφώς συμβάλλει και η πορνογραφία, τοίζουν οι ερευνητές. Το γεγονός όμως ότι αυξάνονται τα ποσοστά δε σημαίνει κιόλας ότι οι γυναίκες που το δοκιμάζουν μια φορά θέλουν να το επαναλάβουν ή να το κάνουν συνήθεια στην ερωτική τους ζωή. Μόνο το 8% των γυναικών που το δοκίμασαν πρωκτικό σεξ, τον προηγούμενο μήνα επιθυμούν να το επαναλάβουν, τονίζει μια άλλη έρεθνα από το Indiana University.



Είναι περισσότερο ένα πικάντικο παιχνίδι που κάποιες φορές θέλουν να το δοκιμάσουν με τον σύντροφό τους παρά μια συχνή ερωτική συνήθεια. Το κάνουν μόνο σε ειδικές περιστάσεις, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή στα γενέθλια του άνδρα τους, λόγου χάρη, αναφέρει η McBride. Το μυστικό όμως, για να το έχει ένας άνδρας, όπως η ίδια επισημαίνει, είναι να μη το ζητά ο άνδρας σαν χάρη από τη γυναίκα του. Να μην είναι μια πράξη καταναγκαστική για εκείνη.



“Ο πρωκτός είναι μια περιοχή με αρκετές νευρικές απολήξεις”, συνεχίζει “και αυτό μπορεί να είναι πολυ διεγερτικό για κάποιες γυναίκες”. Η γυναίκα πρέπει να νιώσει αρχικά χαλαρή, να μην αγχωθεί και να μη νιώσει πίεση για πρωκτική συνουσία. “Διαφορετικά θα είναι αρκετά επώδυνο και ψυχολογικά αλλά και σωματικά για εκείνη”.




Πώς πρέπει να το ζητήσει ο άνδρας από μια γυναίκα:

Το πρώτο που πρέπει να έχει υπόψην του είναι ότι πρέπει να σέβεται τις επιθυμίες της. Να μιλήσει μαζί της και να ακούσει όλους τους φόβους της και τις ανησυχίες της. Ακόμα και αν πει ναι, ένας άνδρας πρέπει να γνωρίζει ότι δεν μπορεί να το ζητά κάθε φορά που εκείνος το επιθυμεί. Το πρωκτικό σεξ είναι μια ιδιαίτερη ερωτική επαφή αρκετές φορές αμήχανη ή επώδυνη για την γυναίκα, άρα πολύ δύσκολο να καθιερωθεί ως μια σύνηθης πρακτική.







































Πηγή: www.boro.gr
































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια