ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Η θεατρική παράσταση "Για να έχουμε υγεία και μαγεία" στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Η θεατρική παράσταση "Για να έχουμε υγεία και μαγεία" στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας


«…για να ’χουμε υγεία και μαγεία»
από την Εικαστική Παιδική  Σκηνή
της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή


Η Εικαστική Παιδική  Σκηνή της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή παρουσιάζει το νέο της  έργο: «…για να ’χουμε υγεία και μαγεία» και προσκαλεί τα παιδιά της πόλης μας ,και όχι μόνο, για 25η συνεχή χρονιά , να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις της, με ελεύθερη όπως πάντα είσοδο.


Το  έργο παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία  Πολιτισμού, στον φιλόξενο χώρο τού Δημοτικού  Ωδείου και με την στήριξη της Δημιουργικής Πόρτας.   
Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Κάκιας Χαλήμαγα-Χατζή και τα σκηνικά είναι έργο των μελών της Σκηνής.  


«Φανταστείτε να μεγαλώναμε, λέει, χωρίς παραμύθια, χωρίς Χιονάτη και μάγισσες ή φανταστείτε να σταματήσουν οι κύριοι παραμυθάδες να γράφουν παραμύθια με…μαγεία! Πώς θα μεγάλωναν τότε τα παιδιά χωρίς να ανθίσει ο φανταστικός τους κόσμος; Πώς θα κοιμότανε το παιδί χωρίς το παραμύθι της γιαγιάς;
            Κι αν οι σύγχρονοι παραμυθάδες θέλουν να γράφουν πλέον παραμύθια χωρίς μάγισσες…τότε πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά χωρίς τη μαγεία τους;
            Ευτυχώς, όμως, παραμυθάδες υπάρχουν και σήμερα, που γράφουν για μάγισσες…μόνο που τις άλλαξαν όνομα, όπως: Μάγισσα Αισιοδοξία, Συγγνώμη, Αυτοθυσία, Δημιουργικότητα, Εργασία, Φαντασία.»



Εντυπωσιακές σκηνές θα μαγέψουν τους θεατές καθώς το έργο ζωντανεύει δύο χώρους: την  χώρα του παραμυθιού και την πραγματική χώρα της ζωής.



Η Εικαστική Παιδική  Σκηνή της Κάκιας Χατζή
είναι ένα παράδειγμα δημιουργικής δραστηριότητας, που δίνεται από παιδιά σε παιδιά και πρωτοεμφανίστηκε το 1992.   .



Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας 14 και 15 Μαρτίου και ώρα έναρξης 19:00




ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ:
2410 621001
6955480059











































Γράφει για την larisacitynews.gr







































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια