ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ποινή 14 μηνών φυλακή για την 35χρονη που επιτέθηκε με σουγιά προχθές στους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου

Ποινή 14 μηνών φυλακή για την 35χρονη που επιτέθηκε με σουγιά προχθές στους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου



Δεν θυμόταν τίποτα για το επεισόδιο χάους που προκάλεσε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου η 35χρονη τοξικομανής, η οποία σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε προχθές γύρω στις 2 το μεσημέρι με σουγιά σε ειδικευόμενο γιατρό της Χειρουργικής Κλινικής, τον απείλησε και τον εξύβρισε, ενώ έκανε τα πάντα γύρω της γυαλιά – καρφιά, καθώς απαιτούσε να εξεταστεί άμεσα.



Η 35χρονη οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στο Αυτόφωρο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και δικάστηκε για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση και παράνομη οπλοφορία. Απολογούμενη στο δικαστήριο, είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα για το περιστατικό παρά μόνο τον εαυτό της την ώρα που έκοβε τις φλέβες της.



Στο δικαστήριο κλήθηκαν και εξετάστηκαν ως μάρτυρες κατηγορίας ο ειδικευόμενος γιατρός της Χειρουργικής Κλινικής, εις βάρος του οποίου επιτέθηκε η κατηγορούμενη, και δεύτερη γιατρός που ήταν παρούσα στο επεισόδιο τρόμου.



Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή της κατηγορουμένης σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Το Αυτόφωρο καταδίκασε την 35χρονο σε δεκατέσσερις μήνες φυλάκιση μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως και χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ για την παράνομη οπλοφορία. Με το πέρας του δικαστηρίου, η καταδικασθείσα άσκησε έφεση.



Υπενθυμίζεται ότι η καταδικασθείσα μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με αίματα στα χέρια της και υποστήριξε ότι είχε κόψει τις φλέβες της. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, τη συνόδευσαν στην παραλαβή επειγόντων περιστατικών που αφορούν στη Χειρουργική Κλινική, ωστόσο ενώ η νεαρή έπρεπε να περιμένει, άρχισε μέσα σε λίγα λεπτά να φωνάζει, να επιτίθεται στους γιατρούς, να κλωτσάει ό,τι έβρισκε μπροστά της, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλέφωνα.



Τελικά η 35χρονη σταμάτησε να προκαλεί πανικό και τρόμο, όταν οι άνδρες της φύλαξης του Νοσοκομείου έσπευσαν στο ΤΕΠ και την ακινητοποίησαν, ενώ εκείνη είχε ξεκινήσει να χαράσσει με τον σουγιά τα χέρια της.











Πηγή: www.taxydromos.gr




























































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια