ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Στον ΣΚΑΪ ψάχνουν μανιωδώς να βρουν τον υπεύθυνο των διαρροών του Survivor

Στον ΣΚΑΪ ψάχνουν μανιωδώς να βρουν τον υπεύθυνο για των διαρροών του Survivor


Το... πουλάκι που «λαλάει» τα πάντα απ' τον Αγιο Δομίνικο και προκαλεί τεράστια προβλήματα στην παραγωγή του Survivor, εξακολουθούν να αναζητούν στον ΣΚΑΪ, καθώς το φαινόμενο των διαρροών επανήλθε δριμύτερο στις δύο τελευταίες διαδικασίες για υποψηφιότητες αποχώρησης.



Η παύση στις διαρροές φαίνεται πως ήταν σύντομη και το φαινόμενο... φούντωσε ξανά, αφού τόσο την περασμένη εβδομάδα, όσο και αυτή τη Δευτέρα (15/5), στα δημοσιογραφικά γραφεία ήταν από νωρίς το μεσημέρι γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων.



Η διοίκηση του σταθμού έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει τις διαδικασίες εντοπισμού των υπευθύνων για τις διαρροές, αλλά καθώς φαίνεται εκ του αποτελέσματος δεν είχαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσε, αφού τα αποτελέσματα της μονομαχίας ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους για την ασυλία και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μεταξύ των παικτών στο Συμβούλιο του Νησιού, εξακολουθούν να... μην αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό.



Βέβαια, όπως έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής, όλος αυτός ο ντόρος και η υπέρ δημοσιότητα που παίρνουν οι εξελίξεις στον Αγιο Δομίνικο πριν από κάθε επεισόδιο, καθόλου δεν έχουν επηρεάσει αρνητικά την τηλεθέαση του Survivor. Μπορούμε, δε, με βεβαιότητα να πούμε ότι τη βοηθούν κιόλας στο να κρατά καθηλωμένο το κοινό από το πρωί μέχρι το βράδυ, πάνω σε ένα τηλεοπτικό προϊόν, το οποίο και αποτελεί το πιο «χρυσοφόρο» πρότζεκτ αυτή την εποχή, αλλάζοντας ραγδαία τους συσχετισμούς, υπέρ του ΣΚΑΪ, στον ανταγωνισμό μεταξύ των καναλιών.








Πηγή: http://www.dokari.gr













































































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια