ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρεθήκαμε με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Πηγή Δεβετζή στην Diamond Clinic (ΦΩΤΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρεθήκαμε με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Πηγή Δεβετζή στην Diamond Clinic (ΦΩΤΟ)


Την περασμένη εβδομάδα βρεθήκαμε στην Diamond Clinic για μία mini συνέντευξη με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Πηγή Δεβετζή. Ο αγαπημένος κομμωτής ο οποίος είναι πάντοτε παρόν στην Ελληνική showbiz βρέθηκε για ακόμη μία φορά στη Λάρισα παρέα με την καλή του φίλη Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή.






Στον όμορφο χώρο της Diamond Clinic που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Κούμα στο κέντρο της Λάρισας, μας φιλοξένησε η ιδιοκτήτρια Ελένη Τζημαγιώργη για αυτή τη χαλαρή κουβέντα...


Ο Τρύφωνας Σαμαράς με μία πολύ χαλαρή διάθεση και με το ιδιαίτερο χιούμορ του και η Πηγή Δεβετζή πάντοτε εντυπωσιακή μας μίλησαν για την επίσκεψή τους.



Τι σας φέρνει για άλλη μία φορά στη Λάρισα, ρωτήσαμε τον Τρύφωνα.

Επισκέπτομαι πολύ συχνά την Λάρισα, αυτό το έχετε καταλάβει. Βασικά ήρθαμε με την Πηγή για το Larissa Glamour Fashion Show αλλά εγώ κυρίως ήρθα για να δω την κουμπάρα μου Ελένη Τζημαγιώργη εδώ στην Diamond Clinic... ε να κάνουμε και την περιποίησή μας...


Σας αρέσει η πόλη μας;

Αυτό νομίζω πως φαίνεται... άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα και σπίτι στη Λάρισα... Τόσο συχνά που βρίσκομαι πλέον εδώ χρειαζόταν.



Ρωτήσαμε την Πηγή Δεβετζή η οποία βρέθηκε στη Λάρισα για μία Guest εμφάνιση στο Larissa Glamour Fashion Show πως της φάνηκε η Λάρισα και μας είπε πως..

Ακόμα δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα αλλά είναι μία πολύ όμορφη πόλη. Θα κάνουμε την εμφάνισή μας σε αυτό το όμορφο show και ελπίζουμε να μας μείνει λίγος χρόνος για να εξερευνήσουμε καλύτερα και την πόλη. Προς το παρόν κάνουμε την περιποίησή μας στην Diamond Clinic.





Δείτε φωτογραφίες από την συνάντησή μας:












































Γράφει για την larisacitynews.gr














































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια