ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Τα κομψότερα σχέδια σε μανικιούρ για ένα Φθινόπωρο με στιλ από την Butterfly Nails ! (ΦΩΤΟ)

Τα κομψότερα σχέδια σε μανικιούρ για ένα Φθινόπωρο με στιλ από την Butterfly Nails ! (ΦΩΤΟ) (featured}


Για εμάς τις γυναίκες η περιποίηση των άκρων αποτελεί μια από τις βασικές μας υποχρεώσεις και συνήθειες, μιας και ακόμα και με ένα απλό βάψιμο έχουμε την ευκαιρία να μεταμορφώσουμε ένα ολόκληρο σύνολο μας, να το κάνουμε να δείχνει διαφορετικό, πιο εντυπωσιακό και κομψό.



Ετσι λοιπόν, λίγο πριν από κάθε νέα σεζόν ψάχνουμε όλες εκείνες τις νέες προτάσεις που θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε, ανάλογα πάντοτε με τις προσωπικές μας ανάγκες αλλά και προτιμήσεις.



Για εσάς που αγαπάτε το μίνιμαλ σικ αποτέλεσμα, η μόδα στο nail art για τη σεζόν Φθινόπωρο 2017 βάζει στο παιχνίδι τα διαχρονικά μονόχρωμα νύχια προσθέτοντας τους μικροσκοπικά σχέδια και διακριτικές, λεπτεπίλεπτες πινελιές που κάνουν το πολυπόθητο twist.



Εμείς διαλέξαμε 4 από τις πιο εντυπωσιακές ιδέες που σκοπό έχουν να σας εμπνεύσουν, όπως ακριβώς ενέπνευσαν και τους nail artists στις πασαρέλες του εξωτερικού αλλά και τα it girls των social media.



Dry Brushing

Μια τεχνική που αναδεικνύεται καλύτερα σε οβάλ νύχια. Το Dry Brushing εφαρμόζεται και σβήνεται με ένα μικρό πινέλο το οποίο η τεχνήτρια βουτάει σε μια ουδέτερη απόχρωση με λάμψη, αφού πρώτα έχει εφαρμόσει σε όλη την επιφάνεια του νυχιού μια γαλακτερή απόχρωση, όμοια με αυτή του γαλλικού. Για μια πιο ροκ εκδοχή αυτής της τεχνικής μπορείτε να ζητήσετε βάση σε ανοιχτό γκρι χρώμα και Dry Brushing με μαύρο μανό.










Negative Space

Το έχουμε δει στο παρελθόν, αλλά η μεγάλη αυτή τάση στο μανικιούρ που ακούει στο όνομα «Negative Space» φαίνεται ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί και τη σεζόν Φθινόπωρο 2017. Για όσες από εσάς δεν το έχετε δοκιμάσει, το συγκεκριμένο μανικιούρ βασίζεται στη μίνιμαλ φιλοσοφία και δημιουργείται με γεωμετρικά σχέδια τα οποία «ντύνουν» τα άβαφα -διάφανα νύχια.τα γεωμετρικά αυτά σχέδια έχουν ένα κενό ανάμεσα τους για το λόγο αυτό και η τεχνική ονομάστηκε έτσι, ενώ είναι επηρεασμένη από το χώρο της τέχνης.














Midas Touch

Ξεχάστε τα μεταλλικά νύχια που φαίνονταν από χιλιόμετρα και υποδεχθείτε το φθινόπωρο με ένα μανικιούρ που είναι εμπνευσμένο από το άγγιγμα του Μίδα. Μικροσκοπικές χρυσές λεπτομέρειες κοσμούν τα νύχια και δίνουν ένα luxury χαρακτήρα στο μανικιούρ σας είτε η βάση που θα ζητήσετε είναι ένα απλό, διάφανο μανό, είτε ένα σκούρο χρώμα, όπως το μαύρο.


















Lined Up

Η αλλιώς ένα παιχνίδι με γραμμές που δημιουργούνται από την τεχνήτρια επάνω σε νύχια που έχουν ως βάση κάποια ουδέτερη ή nude απόχρωση. Συνήθως οι καθαρές αυτές γραμμές παίρνουν μορφή με ειδικό υλικό που χρησιμοποιείται στα κέντρα περιποίησης νυχιών και όχι με κάποιο μανό.

















Πηγή: www.bovary.gr




Δες τα και δοκίμασέ όλες τις νέες τάσεις στο Nails Art στη Λάρισα μόνο στο




































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια