ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακατασκευή και επέκταση του 20ου Βρεφονηπιακού Σταθμός Λάρισας που λειτουργεί στην 110 Π.Μ.

Ανακατασκευή και επέκταση του 20ου Βρεφονηπιακού Σταθμός Λάρισας που λειτουργεί στην 110 Π.Μ.



Από το Δήμο Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι, με τη συμβολή του ΓΕΑ και σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 110 Π.Μ. για την υποβολή σχετικού αιτήματος, με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας παραχωρείται επιπλέον χώρος για την αύξηση των τμημάτων λειτουργίας του 20ου Βρεφονηπιακού Σταθμού με σκοπό την κάλυψη των αναγκών και την εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων οικογενειών. 



Σύμφωνα με την απόφαση το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εγκρίνει τις απαραίτητες εργασίες ύψους 40.000 περίπου ευρώ για τις εργασίες ανακατασκευής σε όλες τις υποδομές του παιδικού σταθμού.





Μετά την εξέλιξη των εργασιών θα είναι δυνατή η επέκταση του 20ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, με σκοπό τη λειτουργία δύο επιπλέον τμημάτων με τη δυνατότητα φιλοξενίας 40 περίπου βρεφών και νηπίων.



Την Πέμπτη 28/9/2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριο Δεληγιάννη και της Δ/ντριας Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου στο Διοικητή της 110 Π.Μ. Σμήναρχο Απόστολο Χόρτη, όπου έγινε ο προγραμματισμός για τη διεκπεραίωση των απαιτούμενων εργασιών και παράλληλα σχεδιάστηκαν και νέες κοινές κοινωνικές δράσεις για την επόμενη χρονιά.


















Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος




























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια