ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Εξοργισμένος Βολιώτης εισέβαλε ως μαινόμενος ταύρος στην Εφορία Βόλου και «επιτέθηκε» σε υπαλλήλους

Εξοργισμένος Βολιώτης εισέβαλε ως μαινόμενος ταύρος στην Εφορία Βόλου και «επιτέθηκε» σε υπαλλήλους



Βγήκε χθες μόνος του από το Νοσοκομείο, απ΄ όπου νοσηλευόταν



Ως μαινόμενος ταύρος ένας 45χρονος Βολιώτης επισκέφθηκε χθες με τις πιτζάμες την Εφορία Βόλου και προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλων που γλίτωσαν από τα χέρια του λόγω της επέμβασης συναδέλφων τους και αστυνομικών της ΔΙΑΣ οι οποίοι κλήθηκαν για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος συμπολίτης βρισκόταν στο Νοσοκομείο Βόλου και είχε εισαχθεί σε κλινική με πρόβλημα υγείας. Γνωρίζοντας ότι είχε την υποχρέωση να παραδώσει τις πινακίδες από το μεγάλου κυβισμού ΙΧ του, διότι έληγε η σχετική προθεσμία, τηλεφώνησε στο αρμόδιο τμήμα της ΔΟΥ Βόλου από το δωμάτιο του νοσοκομείου και ζήτησε διορία για να παραδώσει τις πινακίδες τη Δευτέρα. Σύμφωνα με το νόμο η υπάλληλος τον ενημέρωση ότι αν γίνει αυτό τότε θα πληρώσει πρόστιμο 100% επί του ποσού που έπρεπε να πληρώσει αρχικά για να έχει το ΙΧ του με πινακίδες επί δίμηνο (Αύγουστος – Σεπτέμβριος).



Ο συμπολίτης εκνευρίστηκε και ύστερα από λίγη ώρα βρέθηκε στην εφορία φορώντας τις πιτζάμες του και ζήτησε το λόγο τόσο από τον υπάλληλο, όσο και από τον προϊστάμενο της Εφορίας, που ματαίως προσπαθούσαν να τους εξηγήσουν ότι εφαρμόζουν το νόμο του κράτους και δεν έχουν κάτι εναντίον του για να του επιβάλλουν πρόστιμο. Ο οργισμένος 45χρονος δεν άκουγε τίποτε όμως και σύμφωνα με άλλους εφοριακούς τους εξύβρισε και επιτέθηκε εναντίον τους. Με την επέμβαση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο ηρέμησε η κατάσταση και τελικά ο 45χρονος κατέθεσε τις πινακίδες και έληξε το συμβάν, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες της αστυνομίας και ξαναγύρισε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του.

















Πηγή: www.magnesianews.gr






































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια