ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Καταγγελίες από τους Εθελοντές Σαμαρείτες που κάνουν λόγο για ύποπτα και περίεργα γεγονότα στον Ερυθρό Σταυρό

Καταγγελίες από τους Εθελοντές Σαμαρείτες που κάνουν λόγο για ύποπτα και περίεργα γεγονότα στον Ερυθρό Σταυρό



Η πλειοψηφία – το σύνολο σχεδόν- των εθελοντών του τμήματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών-Ναυαγοσωστών μετά από χρόνια υπομονής αποφασίσαμε να μη σιωπήσουμε άλλο στα όσα συμβαίνουν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Δημιουργήσαμε μια ομάδα με στόχο τη καταγγελία γεγονότων που είναι περίεργα έως ύποπτα.


Σε συνεργασία με τμήματα και Διοικήσεις από όλη την Ελλάδα θα συγκεντρώνουμε στοιχεία που δείχνουν το καθεστώς που επικρατεί σήμερα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Αυθαιρεσία, καταπάτηση των κανόνων λειτουργίας του Κινήματος, καρατομήσεις έμπειρων στελεχών και διορισμοί ημετέρων, κλίμα τρομοκρατίας και διαχείριση δομών και προγραμμάτων που γενούν ερωτηματικά. Σωρεία καταγγελιών και αγωγών ή μηνύσεων εναντίον στελεχών της Διοίκησης και του περίγυρου που έχει δημιουργήσει αποκρύπτονται.


Οι συνεχείς διώξεις έμπειρων ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ από μια ομάδα έμμισθων και διορισμένων μας δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει, αλλά και στερούν από τις τοπικές κοινωνίες τις υπηρεσίες έμπειρων διασωστών. Είναι χρέος μας να το καταγγείλουμε στην Ελληνική κοινωνία και οι καταγγελίες μας, ίσως, να απασχολήσουν τις αρμόδιες αρχές, όποιες και αν είναι αυτές.


Στον αγώνα μας αυτό τον πιο σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα ΜΜΕ τα οποία θα αποτελέσουν το βήμα από το οποίο θα επικοινωνούμε με την Ελληνική κοινωνία η οποία δέχεται (ή στερείται) το τεράστιο έργο που επιτελεί ο Ε.Ε.Σ.


Αποφασίσαμε να κάνουμε το πρώτο βήμα οργανώνοντας μια συνέντευξη τύπου για τα τοπικά Μέσα η οποία θα γίνει την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών.















Πηγή: www.postlarissa.gr
































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια