ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Αλλάξτε πάροχο ρεύματος και ΚΕΡΔΙΣΤΕ χρήματα !!!

Αλλάξτε πάροχο ρεύματος και ΚΕΡΔΙΣΤΕ χρήματα !!!



Το πολυβραβευμένο xe energy της Χρυσής Ευκαιρίας σε συνεργασία με την allazorevma.gr δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αλλάξουν online πάροχο ρεύματος, αφού συγκρίνουν γρήγορα, αντικειμενικά και αξιόπιστα όλους τους παρόχους.



Το xe energy λειτουργεί από το 2016 και η πορεία των αιτήσεων έχει παραμείνει ανοδική από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, αγγίζοντας και επιλύοντας ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στην ατζέντα του συνόλου του κοινού. 



Τι είναι και πώς λειτουργεί το xe energy


Η διαδικασία σύγκρισης είναι απλή. Εξηγείται αναλυτικά στα ακόλουθα βήματα.


Πριν ξεκινήσω

Το μόνο που πρέπει να έχει ο χρήστης είναι έναν πρόσφατο εκκαθαριστικό λογαριασμό. Σημειώνεται ότι στις περισσότερες περιπτώσεις εκδίδονται έξι λογαριασμοί κάθε έτος, οι τρεις από τους οποίους είναι εκκαθαριστικοί. Απαιτείται εκκαθαριστικός, αφού στον έναντι δεν υπάρχουν πραγματικές μετρήσεις κατανάλωσης, άρα δεν μπορεί να υπάρξει εικόνα για το προφίλ της κατανάλωσης του χρήστη. Σημειώνεται ότι κάποιοι πάροχοι δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να δημιουργήσει ηλεκτρονικό λογαριασμό (Ebill) ώστε να έχει πρόσβαση ηλεκτρονικά στους λογαριασμούς του σε βάθος τουλάχιστον ενός έτους.


Παρακάτω είναι οι σχετικοί σύνδεσμοι: 




Σύγκρινε τώρα

Ο χρήστης με το απλό πάτημα του κουμπιού «Σύγκρινε τώρα», που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του site, ξεκινά τη διαδικασία.



Απαιτούμενα δεδομένα

Τα στοιχεία που πρέπει να εισάγει ο χρήστης εξηγούνται αναλυτικά ώστε να είναι εύκολο στο χρήστη να τα εντοπίσει κατά την πορεία της διαδικασίας. Αυτά είναι η κατανάλωση ημέρας (και νύχτας αν έχει το αντίστοιχο πρόγραμμα) και η συμφωνημένη ισχύς (αν ο χρήστης είναι οικιακός καταναλωτής), που είναι 8 για μονοφασική και 25 kVA για τριφασική παροχή. Ανάλογα αυτής καθορίζεται η πάγια χρέωση.



Σύγκριση

Το site λαμβάνει τα δεδομένα και συγκρίνει όλα τα διαθέσιμα προγράμματα των παρόχων.



Αποτελέσματα

Παρουσιάζονται στο χρήστη όλα τα διαθέσιμα προγράμματα κατά αύξουσα σειρά ετήσιας δαπάνης για ηλεκτρικό ρεύμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρεώσεις δεν είναι ο μόνος παράγοντας που πρέπει να επηρεάσει την απόφαση αλλαγής παρόχου. Υπάρχει πιθανότητα να μην είναι πάντα συμφέρουσα η φθηνότερη λύση. Το allazorevma.gr προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη βέλτιστη απόφαση.



Αλλαγή

Παρουσιάζεται η διαδικασία με την οποία ο χρήστης μπορεί να αλλάξει πάροχο (αιτήσεις, απαραίτητα δικαιολογητικά) ώστε να προχωρήσει εύκολα και γρήγορα στην πιο συμφέρουσα γι’ αυτόν λύση!




Κάντε ΤΩΡΑ την σύγκριση τιμών με μία απλή αίτηση
και ΚΕΡΔΙΣΤΕ από την κατανάλωση του ρεύματος
πατώντας επάνω στο παρακάτω banner...














Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια