ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτες και άνοιξε πυρ στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης - Τουλάχιστον δύο οι νεκροί (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτες και άνοιξε πυρ στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης - Τουλάχιστον δύο οι νεκροί (ΦΩΤΟ-VIDEO) {featured}



Άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν - Συνελήφθη ο δράστης - Το φορτηγό συγκρούστηκε με σχολικό και βγήκε εκτός δρόμου σε ποδηλατόδρομο


Σκηνικό άγριας δύσης στήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλα πέντε έχουν τραυματιστεί από σφαίρε και από την επίθεση με το φορτηγό.


Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ εκκενώθηκε και αποκλείστηκε ολόκληρη η περιοχή, σε μεγάλη ακτίνα.


Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι έχει συλληφθεί ήδη ένα άτομο, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται. 
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Νέα Υόρκη, η επίθεση ήταν σκόπιμη, αλλά απέφυγε -προς το παρόν- να τη χαρακτηρίσει «τρομοκρατική».


Σύμφωνα με αναφορές αυτόπτη μάρτυρα, τις οποίες μεταδίδουν τα αμερικανικά Μέσα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας άνδρας που οδηγούσε μικρό φορτηγάκι, τράκαρε με σχολικό, καβάλησε τον ποδηλατόδρομο, παρασύροντας αρκετούς ανθρώπους και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε πως ο οδηγός του μικρού φορτηγού βγήκε έξω με ένα πιστόλι και πυροβόλησε πέντε ή έξι φορές.




Φωτογραφίες από το σημείο με τους ανθρώπους που κοίτονται στην άσφαλτο...






Το όχημα του δράστη, το οποίο τράκαρε με το σχολικό mini bus...










Πηγή: www.protothema.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια