ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Παρελθόν ο Σάκης Θεοδοσιάδης από τον Απόλλωνα Λάρισας μετά την συντριβή από την ΑΕΚ

Παρελθόν ο Σάκης Θεοδοσιάδης από τον Απόλλωνα Λάρισας μετά την συντριβή από την ΑΕΚ


Ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Απόλλωνα Λάρισας μετά την χθεσινή συντριβή της ομάδας στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ με σκόρ 7-0.


Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης Θεοδοσιάδης κατάφερε να οδηγήσει τον Απόλλωνα στην Football League έχοντας 23 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής έφτασε μέχρι την 3η αγωνιστική μετρώντας 2 νίκες και μία ήττα.


Χθες το βράδυ άλλωστε η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ Λάρισας είχε εκδώσει απολογητική ανακοίνωση, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, για την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας και τον διασυρμό του 7-0, ενώ αμέσως μετά και λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε την αποπομπή του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανέφερε:


«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισε την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Θεοδοσιάδη. Τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε στην ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει».

Επίσης, ο εκ των βασικών χορηγών της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Νίκος Τσογιας (AUTO TSOGIAS) πληροφορούμενος την απόφαση της διοίκησης, δήλωσε: 


"Συμφωνώ απόλυτα με την απόφαση της ΠΑΕ Απόλλων και στηρίζω την ομάδα με σκοπό την όσο καλύτερη παρουσία μας στην συνέχεια τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και σε Κύπελλο. Πάμε όλοι μαζί για το καλύτερο για τον Απόλλων μας"






Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια