ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Αυτά είναι τα 3 πράγματα που μία καλοντυμένη 30άρα δεν θα φορέσει ΠΟΤΕ ! (ΦΩΤΟ)

Αυτά είναι τα 3 πράγματα που μία καλοντυμένη 30άρα δεν θα φορέσει ΠΟΤΕ ! (ΦΩΤΟ)


Τα τριάντα ποτέ δεν ήταν πιο κομψά


Αν παρατηρήσετε τις πιο κομψές γυναίκες άνω των 30 ετών, θα δείτε ένα αξιοσημείωτο επίπεδο αυτοπεποίθησης στον τρόπο που ντύνονται- είναι σχεδόν πάντα αψεγάδιαστες και μάλιστα με άνεση. Πως όμως; Έχουν πάρει τα στυλιστικά τους μαθήματα, ίσως υπέφεραν μερικά ενδυματολογικά δεινά, όπως η πλειοψηφία των γυναικών στα 20 τους -και τώρα στα 30 τους έχουν καταλήξει σε μια αισθητική με την τεχνογνωσία ενός επαγγελματία. Έχουν εντοπίσει τα κομμάτια που δεν τους ταιριάζουν και τα έχουν αντικαταστήσει με άλλα που τις κολακεύουν. Ποια κομμάτια λοιπόν δεν έχουν πια στη ντουλάπα τους; 


Δείτε παρακάτω τα 3 πιο βασικά:



  • Βasic κομμάτια κακής ποιότητας




Γνωρίζετε αυτά τα T-shirts που αρχίζουν να χάνουν τη φόρμα τους μετά από λίγες πλύσεις; Λοιπόν, πετάξτε τα. Τα έξυπνα κορίτσια επιλέγουν τα καλά κατασκευασμένα μπλουζάκια που μπορούν να αντέξουν για να φορεθούν για περισσότερο καιρό. Μπορούν να κοστίζουν λίγο περισσότερο, αλλά η βελτιωμένη ποιότητα εξασφαλίζει και τη διάρκεια. Επιπλέον, είναι αρκετά ευέλικτα για να ταιριάζουν με τα πάντα, από τζιν μέχρι κοστούμια.



  • Κλασικά κομμάτια με κακή εφαρμογή





Από τα blazers μέχρι τα πουκάμισα και τα φορέματα, μια σωστή σιλουέτα μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάτε τα πάντα στο ράφτη για επιδιόρθωση- οι κομψές γυναίκες προτιμούν τα κομμάτια που ξέρουν ότι τους ταιριάζουν σε πολυτελείς υφές όπως κρέπ, μετάξι ή κασμίρ. Ναι, κοστίζουν περισσότερο. Αλλά με την κατάλληλη φροντίδα, θα διαρκέσουν για πάντα.



  • Αβολα παπούτσια





Ένα πράγμα είναι σίγουρο: ποτέ δεν θα δείτε μια κομψή γυναίκα με παπούτσια που δεν μπορεί να περπατήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ψηλοτάκουνα δεν είναι πλέον μέρος της εξίσωσης: γόβες, χοντρά τακούνια και loafers από ποιοτικά υλικά όπως ιταλικό δέρμα και σουέτ είναι τέλειες επιλογές και ναι, αντέχουν μια ζωή με την κατάλληλη προσοχή. Επίσης ένας καλός τσαγκάρης είναι πολύ μα πολύ χρήσιμος.






Πηγή: http://www.marieclaire.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια