ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Τηλεοπτική «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ - Το SURVIVOR έρχεται νωρίτερα στους τηλεοπτικούς δέκτες;

Τηλεοπτική «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ - Το SURVIVOR έρχεται νωρίτερα στους τηλεοπτικούς δέκτες;



Αδιαμφισβήτητα, το survivor ήταν η τεράστια επιτυχία της προηγούμενης τηλεοπτική σεζόν.



Κάθε επεισόδιο έκανε τα μηχανάκια να «χτυπάνε κόκκινο» και όπως ήταν αναμενόμενο, ο δεύτερος κύκλος έχει ήδη προγραμματιστεί. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό για το πότε θα προβληθεί ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς όλοι θεωρούν πως η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο.



Πριν από λίγη ώρα, ο τηλεοπτικός σταθμός έστειλε δελτίο τύπου, στο οποίο ανακοινώνονται όλα τα προγράμματα της φετινής σεζόν. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο σταθμός δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός πως φέτος, ξεφύτρωσαν κι άλλα ριάλιτι επιβίωσης.



«Survivor»: Το μοναδικό, γνήσιο, αυθεντικό reality επιβίωσης επιστρέφει στον ΣΚΑΙ και φέτος το χειμώνα για να συναρπάσει σε ένα σκηνικό ονειρικό. Οι δύο ομάδες τώρα ξέρουν…», γράφει το δελτίο τύπου.



Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως στο δελτίο τύπου υπάρχει το λογότυπο του Survivor και αναράφεται η ημερομηνία 2017. Αν δεν πρόκειται για λάθος, τότε ο σταθμός ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα του Survivor, θα γίνει μέσα στο 2017 & όχι το 2018.


Αναμενένουμε...





























Πηγή: http://www.mediamagazine.gr


































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια