ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

H πανέμορφη Αλεξάνδρα από το «My Style Rocks» ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άντρα των ονείρων της! (ΦΩΤΟ)

H πανέμορφη Αλεξάνδρα από το «My Style Rocks» ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άντρα των ονείρων της! (ΦΩΤΟ)


Για γάμο ετοιμάζεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία δεν κρύβει το γεγονός πως μετρά χρόνια στην ίδια σχέση, δηλώνοντας παράλληλα σφόδρα ερωτευμένη.


Οι φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στα social media με τον σύντροφό της διαδέχονται η μία την άλλη, με την πανέμορφη παίκτρια του «My Style Rocks» να… μην ξεκολλά από τον αγαπημένο της.


Ο λόγος για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, γνωστό στον καλλιτεχνικό κόσμο λόγω επαγγέλματος. Ο σύντροφος της Αλεξάνδρας είναι ένας από τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς της Ελλάδας, με τους καλλιτέχνες που έχουν αφεθεί στα έμπειρα χέρια του να ανέρχονται σε δεκάδες.


Η ίδια η Αλεξάνδρα δεν έχει αρνηθεί πως ο Αριστομένης έχει επέμβει και στο δικό της πρόσωπο και σώμα, μιας και αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον ίδιο. Οι δυο τους έχουν αρκετά χρόνια διαφορά ηλικίας, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχτούμε (αν και μας πονάει) πως ταιριάζουν πολύ.


Όσο για τις γυναίκες; Μόλις βρήκαν τον ιδανικό άντρα: Γοητευτικό, πετυχημένο και… γνώστη του γυναικείου κορμιού. Έχει όμως κι ένα αρνητικό.


Τον έχει καπαρώσει η ξανθιά της καρδιάς μας…










Πηγή: www.menshouse.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια