ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Μεσοθεραπεία: Αναζωογόνηση Προσώπου – Λαιμού από την Diamond Clinic

Μεσοθεραπεία: Αναζωογόνηση Προσώπου – Λαιμού από την Diamond Clinic



Φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπό σας, από μέσα προς τα έξω! Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με σύμπλεγμα Βιταμινών και Υαλουρονικού οξέος.


Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, με πολύ λεπτές ενέσεις εγχύουμε τα απαραίτητα συστατικά σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, αφού προηγηθεί εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.






Πρόκειται για μια ιατρική θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός και ελάχιστες μελανιές, τα οποία υποχωρούν τις επόμενες ώρες. Έτσι μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς, καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά την θεραπεία.



Τα αποτελέσματα αρχίζουν και φαίνονται άμεσα μετά και από την πρώτη συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Το ιδανικό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για αυτόν τον λόγο απαιτούνται συνήθως 3-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 20-30 ημερών. Μετά το αρχικό 3μηνο, μπορούμε να περάσουμε σε κύκλο συντήρησης, οπότε τα μεσοδιαστήματα αυξάνουν στους 2 έως 6 μήνες, ώστε να διατηρήσουμε το πρόσωπο φρέσκο και ανανεωμένο.



Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια.



Εκτός από τη μεσοθεραπεία αναζωογόνησης στο πρόσωπο, εφαρμόζονται ανάλογες θεραπείες στο σώμα, όπου χορηγούνται στο δέρμα με ανάλογο τρόπο φαρμακευτικά ουσίες για σύσφιξη, λιποδιάλυση ή αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας στο σώμα. Η μεσοθεραπεία σώματος εφαρμόζεται σε ανάλογες συνεδρίες και μπορεί επίσης να συνδυαστεί με νήματα PDO σώματος για επιπλέον κολλαγογένεση.












Στη Λάρισα θα το βρείτε στην Diamond Clinic

Ένα οργανωμένο ινστιτούτο στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής σας περιμένει στο κέντρο της Λάρισας, για να σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφοι, πιο ελκυστικοί, πιο υγιείς και ευτυχισμένοι!


Το ινστιτούτο ομορφιάς Diamond Clinic απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν να τον βλέπουν όμορφο.


Οι άνθρωποι του Diamond Clinic αγαπούν τη δουλειά τους και την κάνουν με υπευθυνότητα, σας υποδέχονται στον υπέροχο και ζεστό χώρο τους για δωρεάν διάγνωση και ενημέρωση για τις προσφερόμενες υπηρεσίες . Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού και με την εμπειρία τους στο χώρο της κοσμητικής αισθητικής θα σας βοηθήσουν με θέματα που αφορούν στην εμφάνισή σας. 




ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Το Diamond Clinic σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Πλαστικός Χειρουργός του Diamond Clinic, Dr. Σεραφείμ Μπουλούμπασης, εφαρμόζει στον άρτια ιατρικά εξοπλισμένο χώρο μας τις αξιόπιστες ιατρικές θεραπείες αισθητικής.





Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα στο Diamond Clinic!








ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Κούμα 17 (3ος όροφος), Λάρισα 
Τηλέφωνο για Ραντεβού: 2411 117794 & 2411 103173 

Δευτέρα - Παρασκευή 
10:00 - 20:00 

Instagram: diamondclinicla











Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια