ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Κι όμως... ο Ε-65 στα Τρίκαλα είναι έτοιμος αλλά… δεν παραδίδεται !

Κι όμως... ο Ε-65 στα Τρίκαλα είναι έτοιμος αλλά… δεν παραδίδεται !


Ο υπουργός Υποδομών δήλωσε ότι το τμήμα Ξυνιάδα-Τρίκαλα είναι έτοιμο μα… δεν δίνεται στην κυκλοφορία γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το… Ξυνιάδα-Λαμία.


Συγκεκριμένα σε ερώτηση του ypodomes.com ο Χρ. Σπίρτζης χαρακτήρισε τον οδικό άξονα κεντρικής Ελλάδας Ε-65 «διεθνής πρωτοτυπία, περιμένουμε τη γραφειοκρατική έγκριση πλέον του Νότιου τμήματος, προκειμένου να εγκαινιάσουμε τις εργασίες ενός τμήματος που θα έπρεπε να έχει αποδοθεί μαζί με το μεσαίο τμήμα. Και να δώσουμε το μεσαίο τμήμα στους πολίτες, για να το χρησιμοποιούν, αλλά καταλαβαίνετε ότι το τμήμα που έχει ήδη κατασκευαστεί ενώ είναι λειτουργικό από μόνο του, δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη η χώρα».


Όπως είπε κατασκευαστικά το έργο είναι ολοκληρωμένο για χρήση από τα ι.χ. αλλά όχι για τα φορτηγά μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ο συνδετήριος κλάδος που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο.


Στο προκείμενο πάντως δημιουργείται μία μικρή σύγχυση για το αν τελικά δοθεί το έτοιμο τμήμα των 80χλμ του αυτοκινητόδρομου μέσα στο Δεκέμβριο όπως έχει διαρρεύσει ή αν η αναμονή για την έγκριση από την Κομισιόν για την έναρξη των έργων στο νότιο τμήμα Λαμία-Ξυνιάδα, συμπαρασύρει για άγνωστο χρονικό διάστημα και τα προβλεπόμενα εγκαίνια του Ξυνιάδα-Τρίκαλα.




Πηγή: www.trikalavoice.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια