ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Εκκαθαρίσεις και προγραμματισμός για το 2018 από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

Εκκαθαρίσεις και προγραμματισμός για το 2018 από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας


Μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29/12) στα γραφεία της ΠΑΕ αποφασίσθηκε με την σύμφωνη γνώμη του τεχνικού του Απόλλωνα Λάρισας κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, ο προγραμματισμός και το πλάνο της ομάδας για το 2018.


Στην σύσκεψη ήταν παρόντες ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και ο τεχνικός διευθυντής κ. Ανδρέας Πασπαλιάρης.


Έτσι λοιπόν πάρθηκε η απόφαση για λύση συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που η παρουσία τους δεν είναι απαραίτητη στον σύλλογο (εξ ου και οι συμμετοχές που είχαν).


Αυτοί είναι οι Πέτρος Κραβαρίτης, Πασχάλης Βουτσιάς και Χρήστος Τζάνης που ωστόσο η ΠΑΕ τους ευχαριστεί για τις όποιες υπηρεσίες πρόσφεραν.


Αποφασίσθηκε όπως αποκτηθούν 3-4 έμπειροι παίκτες "πρώτης γραμμής" γνώστες της κατηγορίας, 2-3 αξιόλογοι ποδοσφαιριστές από ομάδες Γ' Εθνικής ενώ θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα και 2-3 παίκτες από την Κ-20 που ενδεδειγμένα αξίζουν από ότι έδειξαν μέχρι τώρα.


Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς τόνισε προς όλες τις πλευρές ότι ο Απόλλωνας ήταν και παραμένει οικογένεια και μέσα από αυτό το πλαίσιο θέλει την όσο το δυνατόν καλύτερη διάκριση στο πρωτάθλημα.


Καίτοι βρισκόμαστε σε δύσκολους οικονομικά καιρούς η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κινείται μεθοδικά και μακριά από τα όσα αηθή ακούγονται με γνώμονα το χτίσιμο και την δημιουργία μιας ομάδας ικανής να κάνει περήφανη από την πλευρά της, την πόλη της Λάρισας.


Θέλει αρωγούς τους Λαρισαίους φιλάθλους δίπλα της και εύχεται σε όλα τα στελέχη της αλλά και σε όλον τον λαρισαϊκό κόσμο χρόνια πολλά και ο καινούργιος χρόνος να φέρει στον καθένα αυτό που επιθυμεί με υγεία.


Στην δε ομάδα μας εύχεται την επαγγελματική της εδραίωση, μέσα και από καλό ποδόσφαιρο που είναι η πεμπτουσία του αθλήματος.




Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »