ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

"Ήταν Όλες του ΚΥΡΙΕΣ" στο ΜΥΛΟΣ 1927

"Ήταν Όλες του ΚΥΡΙΕΣ" στο ΜΥΛΟΣ 1927



Τρίτη 26 Δεκεμβρίου
μία αλλιώτικη βραδιά στο





Ενας νέος παρουσιαστής που νομίζει ότι με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει διάσημος, προσκαλείται για την πρώτη του δουλεία. Είχε την διαβεβαίωση ότι θα παρουσίαζε μεγάλες γυναικείες προσωπικότητες της σόου μπιζ. Αλλά με έκπληξη του ανακαλύπτει ότι όλο το σκηνικό που θα παρουσιάσει, είναι ένα στημένο κόλπο από μια μέντιουμ και έναν μίμο ηθοποιό. Με χιούμορ προσπαθεί να καλύψει της ανασφάλειες του, αλλά και να αντιμετωπίσει μια υπάλληλο του θεάτρου, που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τον ρόλο του.


Τα παραπάνω αποτελούν μέρος της υπόθεσης της παράστασης «Ήταν όλες τους κυρίες” που όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στο ΜΥΛΟ 1927!


Μια μουσική παράσταση γεμάτη μιμήσεις, αφιερωμένη σε κάποιες ντίβες του θεάτρου και τραγουδιού. Ντυμένη με εικόνες και ήχο σε προτζέκτορα. Την διαφορά μέσα σε όλο αυτό το γυναικείο συρφετό κάνει η εμφάνιση του Τέρη Χρυσού, σε γνωστές και χορευτικές επιτυχίες του.


Μια κωμική παράσταση γεμάτη μουσική, χορό και τραγούδι, εμπνευσμένη από παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο. 


Παρουσιάζει η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου. Συμμετέχουν οι: Σταύρος Καλλιγέρης, Ελενα Ρωμέση, Χαρούλα Λαμπράκη, Τέρης Χρυσός.



Είσοδος:10€
Προπώληση: 8€ (Βιβλιοπωλείο Καλτσάς)
Άνω των 65: 5€
Τηλ. Κρατήσεων: 2410254888



Ο αγαπημένος ΜΥΛΟΣ 1927 μας συντροφεύει σε όλη την περίοδο των εορτών...







Χορηγός Επικοινωνίας είναι η







Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος





« Προηγουμενο
Επομενο »