ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Εντάσεις και αναβολές κατά τη συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών

Εντάσεις και αναβολές κατά τη συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών



Ενταση υπήρξε κατά την διάρκεια της συνέλευσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού των Λαρισαίων αγροτών στην οποία θα συζητούνταν η χρήση του οικονομικού έτους του 2016 και για τον οποίο μετά από έλεγχο καλείται ο πρώην πρόεδρος Χρήστος Σιδερόπουλος να δώσει εξηγήσεις.


Όμως από χθες ο πρώην πρόεδρος βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας και για το λόγο αυτό ζητήθηκε η αναβολή της συνεδρίασης καθώς κατατέθηκε το σχετικό έγγραφο εισαγωγής του.






Ο πρόεδρος Φώτης Παπαδόπουλος επέμεινε στην άποψη του να γίνει η συνέλευση παρά την απουσία του Χρήστου Σιδερόπουλου γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση αρκετών μελών με αποτέλεσμα προσωρινά να προκληθεί ένταση.


Τελικά ο προεδρεύων της συνέλευσης αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος πρότεινε και ξεκίνησε ονομαστική ψηφοφορία στην οποία το σώμα σχεδόν ομόφωνα αποφάσισε την αναβολή της συνεδρίασης για τις 10 το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.






Στην συνέλευση παρέστη και ο παλαιός αγροτοσυνδικαλιστής και πρώην πρόεδρος της Ε.Α.Σ Λάρισας Θανάσης Κοκκινούλης, ο οποίος και τάχθηκε επίσης υπέρ της αναβολής της συνεδρίασης τονίζοντας ότι «για όλα αυτά που το αφορούν ο Χρήστος Σιδερόπουλος θα πρέπει να είναι παρόν».



Πηγή: www.larissanet.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »