ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο Αλέξης Κούγιας παρουσίασε τα νέα αποκτήματα της ΑΕΛ και δηλώνει: "Δεν αντέχουμε οικονομικά στο AEL FC ARENA - Αν όχι στο Αλκαζάρ τότε Λαμία ή Λιβαδειά"

Ο Αλέξης Κούγιας παρουσίασε τα νέα αποκτήματα της ΑΕΛ και δηλώνει: "Δεν αντέχουμε οικονομικά στο AEL FC ARENA - Αν όχι στο Αλκαζάρ τότε Λαμία ή Λιβαδειά"


Η παρουσίαση παικτών έγινε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από τον Αλέξη Κούγια. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκίνησε την τοποθέτηση του εξιστορώντας από την δική του σκοπιά όσα διαδραματίστηκαν από τον Ιούλιο του 2015 όπου και αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον Βαγγέλη Πλεξίδα.


Ανέφερε πως η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει τους ποδοσφαιριστές της Β’ Εθνικής γιατί άλλαξε επίπεδο αναφέροντας μόνο τα παραδείγματα των Ρέντζα, Μασούρα, Χοτζάλι, Κρητικό (είναι και ο Καπός) που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας. Επίσης είπε πως κάποιοι παίκτες από εκείνη την περιόδο μέσα απο την ομάδα έπαιζαν κάρτες και κόρνερ κάτι που τον θύμωσε αναφέροντας πως μόλις το πληροφορήθηκε αιτήθηκε την απομάκρυνση τους.


Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον προπονητή Σάκη Τσιώλη που αποχώρησε από την ομάδα σε αυτές τις δύο περιόδους εμβαθύνοντας κυρίως στην χρονιά 2016-2017 όπου όπως χαρακτηριστικά είπε τον «άφησε στα σκατά».


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Άγγελο Αναστασιάδη και στις επιλογές του που ήταν οι Ναζλίδης, Φάρκας, Αβραάμ ενώ τον κατηγόρησε πως διεκδίκησε και πληρώθηκε όλο του το συμβόλαιο για την περσινή χρονιά.


Ακολούθως εξαπέλυσε επίθεση στον Αντρέ Πάους λέγοντας πως ο Ολλανδός «δεν έκανε» για την ομάδα της Λάρισας τονίζοντας πως ο ίδιος το κατάλαβε από το παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά επέλεξε να τον στηρίξει και να αδικήσει τον «ικανό Ηλία Φυντάνη» όπως είπε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως παραμέρισε τον προπονητή μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και στηρίχθηκε περισσότερο στον νυν προπονητή της ΑΕΛ για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.


Για την υπόθεση Κρίζμαν είπε πως κάποιοι μάνατζερ «φούσκωσαν» τα μυαλά του παίκτη ο οποίος δέχτηκε προτάσεις από Ελλάδα αλλά ο ίδιος θα διαχειριστεί την κατάσταση λέγοντας παράλληλα πως προτάσεις από ομάδες της Τσεχίας δέχτηκε και ο Ζίζιτς.


Θυμήθηκε το περισινό ματς με την Ξάνθη αναφέροντας πως φίλαθλοι της ομάδας «επένδυαν στην καταστροφή» και στην ήττα του συλλόγου καθώς είχαν έτοιμη την κατάσταση της διαδοχής του.


Σχετικά με την αφορά της ομάδας από τον Βαγγέλη Πλεξίδα, τόνισε πως ο Τρικαλινός επιχειρηματίας δεν είχε πρόθεση να πουλήσει αλλά ο ίδιος ήταν ο μόνος που μπορούσε να αγοράσει την ομάδα λόγω της επιμονής του και της «τρέλας» του.


Στήριξε τον Ηλία Φυντάνη αναφέροντας πως θα έπρεπε να βρίσκεται στην ομάδα από το παιχνίδι με την Ξάνθη καθώς ο Πάους δεν έκανε για την ελληνική πραγματικότητα. Μίλησε για λανθασμένη λογική του Ματάισεν καθώς όπως ανέφερε χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν για την Κ20 σε κρίσιμα παιχνίδια.


Εν συνεχεία έκανε δηλώσεις… πεντάδας λέγοντας παράλληλα πως τα δύο επόμενα παιχνίδια με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο είναι τελικοί. Ανέφερε παράλληλα πως η εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν μία ήττα που δεν ήθελε να δει μιας και η ομάδα του δεν άξιζε αυτό το σκορ.


Υποστήριξε πως ο κόσμος τον στηρίζει και πιστεύει στον ίδιο. Τόνισε πως η ομάδα του δεν ανήκει σε κανένα άρμα όσο διαχειρίζεται τις τύχες της ομάδας ενώ άφησε «μπηχτές» για την Ερασιτεχνική ΑΕΛ αφού είπε πως αποτελείται από 43 μέλη που εκλέγουν και εκλέγονται και ο ίδιος δεν θέλει να τους κάνει την χάρη για να φύγει προκειμένου να τον καλέσουν για να τον βραβεύσουν σε μερικά χρόνια (έθεσε το παράδειγμα Πηλαδάκη).


Ο Αλέξης Κούγιας απαντησε σε ερώτηση που αφορούσε το γηπεδικό λέγοντας πως ο ίδιος δεν πρόκειται να αντέξει οικονομικά να συνεχίσει η ομάδα του να αγωνίζεται στο AEL FC ARENA δίνοντας την λύση του Αλκαζάρ και είπε επίσης πως εφόσον δεν γίνουν οι κινήσεις αλλά και οι ενέργειες απο την πολιτεία προκειμένου το γήπεδο να πάρει άδεια τότε η ομάδα θα εξετάσει άλλες λύσεις όπως η Λαμία, ή η Λιβαδειά απαντώντας σχετικά για τις φήμες περί Πανθεσσαλικού.
Στα μεταγραφικά ενώ στην αρχή είπε πως οι μεταγραφές έχουν κλείσει, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.


Τέλος, είπε πως ο Μιχάλης Ζιώγας εισηγήθηκε για την μεταγραφή του Παρασκευά Λυκούργου στην ΑΕΛ, ο τεχνικός Διευθυντής Βασίλης Βάνης για την απόκτηση του Κρίστοφερ Χούμπτσεφ, ο βοηθός προπονητή Βλάντιτσα Πέτροβιτς για τις προσθήκες των Νεμάνια Μλαντένοβιτς και Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς, ενώ η μεταγραφή του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς ήταν προσωπική επιλογή του Ηλία Φυντάνη.


Χαρακτήρισε ως… τιμή για την ΑΕΛ την προσθήκη του Βαγγέλη Μόρα στην ομάδα λέγοντας πως είναι στους πέντε καλύτερους Λαρισαίους παίκτες βάσει καριέρας.




Πηγή: www.sportlarissa.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »