ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας (1-4) μέσα στο Αιγίνιο!

Νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας (1-4) μέσα στο Αιγίνιο!


Μια μεγάλη και σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στον Αιγινιακό, μέσα στο Αιγίνιο με σκορ 1-4!


Το λαρισινό συγκρότημα που είχε στον πάγκο της για πρώτη φορά τον Κώστα Τσότσο, παρουσιάσθηκε μεταμορφωμένο και παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο κατάφερε να φθάσει σε μία άνετη αλλά και περηφανή νίκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Αιγινιακού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League.


  • Στο 15' από σέντρα ακριβείας του μπαρούτσα, ο Τσιούτσιας με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-1.
  • Στο 27' ο Κακάμης έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Αιγινιακού, εκεί πετάχθηκε έξυπνα ο Τσαπατόρης και με ωραίο σουτ έκανε το 0-2.
  • Στο 36' ο Λουκάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-3, είχε προηγηθεί φυσικά ανατροπή του Τσιούτσια μέσα στην μικρή περιοχή από αμυντικό του Αιγινιακού.
  • Στο 53' μείωασαν προσωρινά οι γηπεδούχοι σε 1-3, για να διαμορφώσει το τελικό 1-4 με ωραίο σουτ στο "Γ" της εστίας του Αιγινιακού, ο Κλίσμαν.
  • Στο 69' ο Απόλλωνας είχε δοκάρι ύστερα από σουτ του πολύ καλού Λουκά, ενώ στο 84' ο Ελιζόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει και να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη στου σκορ, μετά από ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που χρησιμοποίησε ο κ. Τσότσος και μακάρι να συνεχίσουν έτσι.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: 
Σπηλιόπουλος, Βόγλης (51' Ελιζόπουλος), Μπαρούτσας, Τσικρικάς, Καλαπανίδας, Μητρούσκας (81' Χότζα), Κακάμης (71' Σκύφτας), Τσιούτσιας, Κλίσμαν (67' Τσεκάι), Λουκάς, Τσαπατόρης (61' Ντανίκας).




Πηγή: http://apollonlarissasfc.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »