ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Η Kim Kardashian παρουσιάζει την κόρη της και γίνεται viral (ΦΩΤΟ)

Η Kim Kardashian παρουσιάζει την κόρη της και γίνεται viral (ΦΩΤΟ)


Την πρώτη φωτογραφία του τρίτου της παιδιού, ανάρτησε στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν.


Μια πρώτη ματιά της μικρής Σικάγο ρίξαμε πριν από λίγες εβδομάδες στο βίντεο της εγκυμοσύνης της Κάιλι Τζένερ. Τότε, είδαμε την μαμά Κιμ και την θεία Κάιλι να κρατάνε την μπέμπα ενώ συζητούσαν πιθανά ονόματα.



Αλλά τώρα, ένα μήνα μετά τη γέννησή της, η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ μοιράστηκε μια καλύτερη και πιο ευκρινή εικόνα της κόρης της. Στη νέα φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram, η Κιμ παρουσιάζει την Σικάγο σε μια γλυκιά selfie. Για το μεγάλο ντεμπούτο της, η Σικάγο φορά ένα λευκό φορμάκι και έχει και φίλτρο με ροζ αυτάκια και μυτούλα. Φυσικά, η φωτογραφία έγεινε αμέσως viral, φτάνοντας μέσα σε λίγες ώρες τα 5 εκατομμύρια likes.





Το Σαββατοκύριακο, η Κιμ έδωσε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σικάγο. Αποκάλυψε πως το τρίτο της παιδί μοιάζει ελαφρώς με τα μεγαλύτερα αδέρφια της, τη Νορθ και τον Σεντ, αλλά έχει «σίγουρα τη δική της προσωπικότητα».




Η Κιμ και ο Κάνιε ανακοίνωσαν τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού στις 15 Ιανουαρίου. Η μικρή γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας στο νοσοκομείο Cedars-Sinai.



«Ο Κάνιε κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την άφιξη του υγιούς, πανέμορφου μωρού μας» έγραψε η Κιμ στην ιστοσελίδα της, ανακοινώνοντας τη γέννηση της Σικάγο.





Πηγή: iefimerida.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »