ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

"Το Σχολείο της Αυτάρκειας" στην Καλλιθέα Ελασσόνας (ΦΩΤΟ)

"Το Σχολείο της Αυτάρκειας" στην Καλλιθέα Ελασσόνας (ΦΩΤΟ)



Μια νέα σειρά εργαστηρίων για το ευρύ κοινό, με τίτλο "Το Σχολείο της Αυτάρκειας", διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας Ολύμπου και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Κισσάβου-Ελασσόνας, στην Καλλιθέα Ελασσόνας, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. 





Το πρώτο από τα εργαστήρια είχε θέμα "Κεραλοιφές-Σαπούνια με παραδοσιακό τρόπο" και το υλοποίησε υποδειγματικά η Οικοτέχνης-Γεωπόνος Ασημένια-Μένη Χατζηπαναγίωτου, με την ενεργό συμμετοχή 60 ατόμων. 





Εισαγωγή - χαιρετισμό απηύθυναν οι: Γκανάτσιος Ανδρέας (Υπεύθυνος ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας), Τασούλα Τσενικίδου (Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας Ολύμπου), Παναγιώτης Μανίκης (φιλόσοφος-φυσικός καλλιεργητής) και Θανάσης Βαθράκης (Πρόεδρος-Συντονιστής Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης). 





Το επόμενο εργαστήριο για το " Το Σχολείο της Αυτάρκειας " προγραμματίζεται για την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, με θέμα "παρασκευή ψωμιού με προζύμι με παραδοσιακό τρόπο". Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945 962 998 - 6946 336 376.








Newsroom larisacitynews.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »